Мукачівський "совковий" фонтан розфарбують у жовто-блакитні кольори (ФОТО)

27
13

Сьогодні, активісти взялися за фонтан, що стоїть на центральній площі міста Мукачева, побудований ще у радянські часи.

Наразі, декілька людей принесли з собою щітки та очищають його від бруду. За словами організатора акції, фонтан буде у, вже традиційних для останнього часу, кольорах, а саме жовто-блакитних.

Дозвіл пофарбувати фонтан надала мерія міста. Як повідомив Мукачево.net перший заступник міського голови Ернест Нусер, згодом стару споруду все ж зріжуть, а на його місце встановлять новий, європейського зразка фонтан. Саме такий, аби його не мали змог забруднювати місцеві жителі та гості.

Також, в планах встановити ще один фонтан-пам'ятник святому Мартину, наприкінці пішохідної площі Миру.

Незабаром чекайте на фото вже пофарбованого фонтану.

Коментарі

Д1
до 123

Свято церковне полягає не в тому щоб нічого не робити, а щоб в цей празник" Різдво Івана Креститиля" і решту релігійних свят іти до церкви і молитися показуючи свою шану Богу!!!!!!!А схід воює не просто тому що комусь захотілося ,а тому що все що в світі робиться є воля Божа і бажання ще чиєсь.Зазвичай ми бачимо лише наслідки а причини початку проблеми не помічаємо.Бог звичайно не хоче щоб люди помирали але врозумити людей можна лиш під страхом смерті. Даже народ Ізраульськи і той потрібно було вичистити щоб він переродився

ДК
До Крумпиль

Я просто не розумію, чому не можна працювати. Добре там великі свята як Різдво чи Великдень. Але коли практично кожен тиждень селюки бігають і кричать: "Побійся Бога, ниська велике свято. Не можна працювати". І так кожного тижня якесь мега-велике свято. Ви що - в пекло попадете? Бог вас покарає і руку вам за це зламає? Чи як? Яка радість Богу, що люди не будуть працювати? Нащо Богу це? Яке йому взагалі діло? Та все місто грішники, тому що сьогодні робочий день і ВСІ працюють. Чому в неділю не можна працювати? У людей два дні вихідних, треба щось зробити. Ні, в суботу роби, а в неділю сиди і дивись цілий день телевізор або у стелю, бо працювати не можна. Обов’язково прибіжить якийсь селюк і почне кричати: "Ти що, грішник. Не можна працювати. Побійся Бога!" Такого по Україні нема. Це в Західній Україні лише так. Поналізли селюки з сел в міста і починають свої сільськи забубони переносити. То не можна, то неділя, то свято...

П
Пішохід

Бачу, цим "патріотам" нема чого робити. В той час як одні воюють на Сході, а інші працюють офіційно з ранку до вечора і сплачують чесно податки в казну, щоб держава мала на що утримувати свої видатки, такі вот бездельнікі, котрим нічим ся заняти піаряться, займаючися нікому не потрібними справами.

Ж
женя

Нічого поганого в цьому немає,але і Совок тут ніпричому,що заважало незалежній укр владі за 25 років зайнятись благоустроєм?Такі квартали як Доси Пентагон Росвигово Черемушки побудовані совком так само як точприлад стадіон дюсш авангард...Та Мукачево це взагалі б-гом забуте село було до 60 років..А що зроблено за 25 років, скільки побудовано лікарень,садочків,спорт комплексів для дітей..А ви не царапайте старий фонтан радянський,він своє віджив разом з СРСр, візьміть і побудуйте новий,так у нас на таке ні фінансування ні ініціатив нема.Перейменовують вулиці замість того щоб будувати дороги,плюють на старі відживші речі,а нового нічого і нема.

M
munkach

до 123 ти правий на 100%

КД
Крумпиль до 123

Дітваку, чоловіче а вать жоно! Побійся Бога! Можна ми думаш шо пишеш? А коли на тя прийде дакась біда, куда біжищ , на кого ся надієш?!!! Нись великоє свято , не накликуй на себе а вать на своих близьких нещастя

Д1
до 123

" Дяденька, Ви--дурак ?" ...

1
123

Яке сьогодні свято? В Закарпатті кожну неділю якесь супер велике свято. То день Василя, то день Івана, то день Марії. Кожну неділю обов’язково якесь супер важливе свято. У всіх укарїнців декілька великих свят на рік. А в закарпатців кожен тиждень свято. Вже дістали. І нічого не можна роботи. Більшість людей і не знає, поки їм селюки знайомі чи родичі не скажуть: "Ти що, сьогодні велике свято. День Василя" Не всі страждають вашими сільськими забубонами про те, що нічого робити не можна бо свято. Хочете всі свої сільські свята святкувати - святкуйте. Але нічого іншим нав’язувати що їхм можна, а що не можна робити. Люди роблять тоді, коли в них є час. Як ви там взагалі працюєте в селах на городах та фермах, якщо у вас кожну неділю випадає день-два, бо неділя або супер свято. Корова не буде стояти і чекати поки свято.

КД
Крумпиль до нижнього

Коли уже три фрас патлатый на Донбас двинеся фарбити?!!!

ВН
вічно невдоволеним коментаторам

івана купала - фонтан - любов до країни. тому замовкніть.

С
Схаменіться

Атеїсти

Q
qwerty

сьогодні церковне свято, не варта було саме сьогодні його фарбувати

П
Патріот

Так і живемо, хтось точно такого віку, як ті з щітками на фото, під кулями в АТО, а хтось фонтани і забори фарбує в жовто-блакитне. Патріотизм - він різний, але точно така ж і користь з цього.

Читайте також