Мукачівський центр зайнятості відвідав школу-інтернат

9
1

9 грудня 2011 року спеціалісти Мукачівського міського центру зайнятості завітали до школи-інтернату, аби провести профорієнтаційний семінар для його вихованців, конкурс малюнку «Професія моєї мрії» та познайомити із чарівним світом професій.

 

Під час семінару обговорювалися питання, пов’язані з вибором професії, адже учні потребують батьківської поради та підтримки у цій справі. Мета семінару – надати якомога більше інформації про навчальні заклади міста, де діти зможуть продовжити навчання та здобути професію, що є затребуваною на регіональному ринку праці. Учні були ознайомлені з послугами, які надає служба зайнятості: дізналися про інформаційний куточок, де розташовані папки з описами професій та паспорти навчальних закладів. Усім бажаючим була надана можливість пройти профдіагностичне обстеження для визначення своїх професійних нахилів за диференційно-діагностичним опитувальником професійної спрямованості Е. Климова.
 
Профорієнтаційна робота спеціалістів центру зайнятості була спрямована також на молодших вихованців, яких залучили до конкурсу «Професія моєї мрії». У заході взяли участь близько 40 дітей 6-9 класів, завданням яких було намалювати, яким спеціалістом вони бачать себе в майбутньому. Учні добросовісно віднеслися до поставленого перед ними завдання, намагаючись якнайточніше відтворити і передати на папері ту професію, яку вони хочуть здобути після закінчення школи. На малюнках знайшли своє відображення найрізноманітніші професії: кухар, футболіст, модельєр, співак, секретар та багато інших.
 
Нелегке завдання постало перед спеціалістами центру зайнятості, адже треба було вибрати три найкращі малюнки. Переможці були нагороджені корисними подарунками, а інші учасники, не залишившись без уваги, отримали солодкі ласощі. Усі учасники отримати профорієнтаційні буклети та запрошення відвідати Мукачівський міський центр зайнятості.

Коментарі

Г
гїсть

не маєте роботи в тому центрї? Вас КОРМЛЯТЬ безробїтнї,бо якби не вони,то ви були б безробїтними. А так,щоб не засмердїтися в своїх крїслах,придумали собї працю-ПРОБЗДЇТИСЯ. Лїпше би глядали людям робочї мїсця ї давали можливїсть встроїтися на роботи вїдповїдно освїтї БЕЗ БЛАТУ,щоб не сидїли на мїсцях ї посадах подїбних вашим НЕОСВЇЧЕНЇ БЛАТНЯКИ. Тї бїднї дїти в їнтернатах-наслїдок ВАШОЇ НЕПРАЦЇ,бо їх батьки пропали на заробїтках.

Читайте також