Мукачівський університет запрошує на "Дні гостинності"

9
11

Про це повідомляє прес-служба Мукачівського державного університету.

Мукачівський державний університет запрошує відвідати “Дні гостинності” на факультеті економіки, управління та інженерії, які проходитимуть з 11-16 квітня за адресою пл.Федорова, 5 (навчальний корпус МДУ №3)

Програмою передбачено:

- Знайомство з напрямами та програмами підготовки спеціалістів для інженерії та fashion-індустрії

- Екскурсії лабораторіями навчального корпусу

- Виставка робіт фіналістів конкурсу «Золоте руно-2016»

- Проведення семінару «Прикладний аспект навчання як засіб мотивації учня, студента»

- Підведення підсумків конкурсу «Золоте руно-2016»

- Зустрічі з випускниками

- Майстер-класи.

Коментарі

ПК
последнему комментатору

согласен с Вашей мыслью по поводу, что ученым известна формула достоинства.Судя по мукачевскому высшему учебному заведению,МДУ, ваше высказывание противоречит фактическому достоинству тех ученых, которые там работают. У меня как у жителя города, складывается негативное впечатление и вопрос, а есть ли в этом МДУ вообще ученые, как таковые. Судя с публикаций СМИ, сплошном негативе и ничтожестве руководства выша, можно сделать вывод, что большинство преподавателей, это случайные личности, а не ученые, к сожалению, которые видят только личное обогащение за счет студентов и своїй непорядочности.Подчеркиваю, не все! Потому говорить о международной арене, ну это говорит о вашей слепой преданности и тупости к нынешнему руководству вашого низкорейтингового вуза.

Д2
До 22:32

Ви хочаб самі зрозуміли, що видавили з своєї звилини? Ось такі "філософи" або "профффесссори" обгажують ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД.Люди, які кардан з Карденом плутають. Одним словом- Шарікови.Тратити на вас час-це просто, гріх. МДУ розвивається, ростуть рейтинги, стає знаний на міжнародній арені. МОЖЕТЕ ЛУСНУТИ І ЗАЛИТИСЯ ВЛАСНОЮ ЖОВЧУ-КОНКУРЕНТИ І НЕВІГЛАСИ!

Д2
до 22:03

Коли бузьок приніс тебе твоїм батькам – вони довго сміялися й хотіли спочатку взяти лелеку... Тобов, розументоше дsти в дитинстві не лякали? Рот будеш відкривати у стоматолога.

М
Мукачівець

До 15:11, видно, що Ви недавно з полонини зійшли і рівень Вашої культури, а рівно і інтелекту не вище за тих тварин, яких випасають на карпатських луках. До сакури.Краще помовчте, таким будете здаватись людям ніби розумні.

С
сакура

Мислити та навчати по європейськи ,це не нашого Мду. Можливо студентам і повезло влитись у євросоюз , але не при такому низькокваліфікованому викладацькому персоналу, в якого одна мета підняти свій фінансовий стан. А навчання це так. Мду - це ганьба Мукачева.

М
мукачівцю

ти там майжень робиш у тому універі, ми з того таніря не їме і їсти не мусиме.А то шо то мукачівський виш, та дуже ганьба што лем таку репутацію си заслужив за тюлький рік. бо майжень ні єден вуз в україні не має такий низький,як вто кажуть, "імидж" як сись мду. доста шкода ош паскудь лем за нього пишуть, бо кіби був нормальний та не писали би люди, котрі знавуть што ся в ньому робит.

О
Отіко

То пишуть ті, які не поступили в МДУ і сидять дома коровам хвости крутять

М
мукачево

Звідки у наших людей стільки чорноти? Невже обов'язково на все гадити? Що поганого у даному заході?

М
Мукачівець

Дописувачі то у Вас така манера, накакати самим собі в танір з якого їсте? Тать тото наш рідний, Мукачівський ВУЗ.

А
ало

Вже не знають як підняти плінтусний рейтинг, то влаштовують дні гостинності і це в той час, коли у всіх є інтернет, що можна моментально отримати інформацію про всі університети світу.Тим більше, що багато нашої молоді успішно навчається за кордоном, де не торгують оцінками за екзамени, заліки, курсові тощо. А про розцінки в МДУ розповість любий студент. Кам"яний вік.

БС
бувший студент

рейтинг низькопробного мду гостинність не врятує,провал вступної кампаніїї очевидний. а з дипломами мду на роботу беруть не охоче

Читайте також