Мукачівський вернісаж мужньої жінки зі світлим мистецьким почерком

8
0

Віоріки Віллашек

У Мукачеві в залі міської картинної галереї відкрилася виставка творчих робіт самодіяльної художниці Віоріки Віллашек. Широкі кола громадськості, віддані поціновувані творчості мукачівської майстрині прийшли цього дня, щоб побачити її нові твори та привітати з чудовим ювілеєм. 


Відкриття виставки творів відомих угорських художників у замку «Паланок», регіональний фестиваль національних культур «В родині єдиній», вернісаж Віоріки Віллашек - це ті яскраві події, якими живе місто над Латорицею, занурившись у вир мистецького життя та духовного піднесення.

- Я досить давно стежу за творчістю Віоріки Віллашек. У її роботах талант, душа і серце відчуваються особливо виразно. Тут ми бачимо кропіт-ку роботу і велику любов, яка може йти тільки від щедрого жіночого серця. Особливо хочу відзначити сподвижницьку роботу, зокрема серед дітей з обмеженими фізичними можливостями. Віоріка Віллашек мужньо долає труднощі, а її самовіддана праця, воля та любов до життя можуть бути нам за приклад, - підкреслив у своєму виступі секретар Мукачівської міської ради Золтан Ленд`єл.

Теплі слова на адресу художниці висловили начальник відділу соціальних установ та одиноких непрацездатних громадян Головного управління праці та соціального захисту населення Олексій Симочко, настоятель храму святих Петра і Павла у Фрідєшові отець Дворак та інші.
Щиро подякувавши присутнім за підтримку, пані Віолета запросила всіх, особливо - підприємців-меценатів, на виставку творів інвалідів з дитинства, що відкриється в картинній галереї 4 грудня. Під час виставки проводитимуться майстер-класи з малювання, рукоділля тощо.

Ця виставка покликана залучити до мистецтва, активного способу життя дітей-інвапідів, сприятиме кращим контактам між хворими та здоровими дітьми.


 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також