Мукачівський військовий ліцей відзначив чергову річницю свого заснування (ФОТО)

18
3

Вже 17 років єдиний на Закарпатті навчальний заклад подібного типу готує майбутнє офіцерського корпусу України.

З цієї нагоди традиційно були запрошені шановні гості. З вітальним словом до ліцеїстів звернулись: Греба Олеся Михайлівна, головний спеціаліст департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА, депутат міської ради міста Мукачева Переста Олександр Михайлович, представники силових структур, учасники АТО та інші запрошені.

Окреме привітання та спеціальні берети отримали ліцеїсти 1 та 3 взводів разом з «малиновими» та «зеленими» беретами. Берети вручали начальник відділу по роботі з персоналом полковник Безпалько Олександр Костянтинович та заступник командира Мукачівського прикордонного загону полковник Нечипоренко Валентин Віталійович. Також ліцеїсти отримали благословення від духовних наставників ліцею представників Мукачівської  православної єпархії на чолі з  архієпископом Мукачівським та Ужгородським Владикою  Феодором.  Кожен з виступаючих вкладав частинку душі у своє вітальне слово до першокурсників та бажав їм наполегливості у навчанні та досягненні мети.

Найбільш хвилюючим став момент отримання погонів та клятва ліцеїста. 90 юнаків підтвердили свій життєвий вибір ставши вихованцями Закарпатського обласного ліцею-інтернату з ПВФП. Ми переконані – вони, як і випускники минулих років,  стануть достойними громадянами  України та справжніми патріотами Батьківщини. Адже протягом двох років до їх навчання та виховання докладатимуть зусиль досвідчені вчителі та офіцери. 

Коментарі

ДН
до ниже написаного

се ти заткнися!! кіби не скакали на майдані за 100-200 грн та нич би сього не боло!!! ни долара по 28 ни таких тарифів і остального "покращення" !!! а ти подивися які там пузаті в погонах ходять ти хочеш пувісти ош они боли на сході??? та они в будар дома ледве ходять бо черево мішає!!! они дітваків чужиш отправляють а свої сидять по чехам в універах авать щи дись отдихають а жебрач най дохне!!! до одного міста тоті нагороди кіть дітвак інвалід а батьки не мають грошей шоб його якось лічити а державі уже нетреба каліку!!! і кстаті сам побзерай у зеркало та подумай як файно жити стало ідіоте!!

Д1
До 111111

Ви ідіот???? Якби не хлопці в погонах, то Ви б зараз точно так вільно не висловлювались!!! Ліцей готує і випускає захисників нашої держави!!! Серед випускників-учасників АТО майже 20 нагороджені високими державними нагородами.Є загиблі.Ви знаєте, як це-оплакувати 20-ти річного юнака, тіло якого забрала війна???Напевне ні.От і заткнітться!!!!!!!!!!!! А щодо, вибачте за цитату "під...с..в"- у дзеркало подивіться.Нормальна людина про військових такого не напише.будьте благородніші-Вам повернеться.

1
111111

школу 12 забрали шоб капусту стригти, і назву придумали громку ліцей!!! під@р@си в погонах!!!! адмін нашто коменти удаляєш?? се шо за свобода слова??

Читайте також