Мукачівський військовий ліцеї закінчив навчальний рік вальсом та парадом (ФОТО, ВІДЕО)

115
10

Сьогодні, 31 травня о 10.00 год., на площі Миру, біля пам'ятника Кирилу та Мефодію, відбулися урочистості з нагоди чергового випуску Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Цьогоріч військовий ліцей випустив більше сотні хлопців, які пройшли як шкільну так і військову підготовку. Випускники та учні вишикувались у центрі міста Мукачева для урочистого вручення диплому про закінчення. Привітати та вручити особисто прийшов мер міста над Латорицею Золтан Ленд'єл.

Опісля, вже за традицією ліцеїсти танцювали вальс разом з дівчатами танцювального колективу. Голова ліцею полковник Юрій Захаров привітав вчителів та вручив почесні грамоти батькам, які брали активну участь у діяльності ліцею.

Також, відбулась урочиста передача прапору ліцею з рук тих випускників, які відповідали за нього вже новим.

На останок, учні військового ліцею пройшли маршем по центру міста Мукачева підкидаючи вгору монетки.

Мукачево.net

Коментарі

В
Випускник

випуск 2014 року?? свіжіших фоток ниє

З
Закарпатец

Громадяни вільної України! Доки ми будемо терпіти американських окупантів і призначених ними київських маріонеток? Хунта набиває свої кишені золотом і доларами, відправляючи наших хлопців на бійню. Порошенко та компанія розпродають наші національні багатства за безцінь. Каламутні потоки брехні ллються день і ніч з екранів телебачення. Сидять в телестудіях журналісти і аналітики з піною у рота намагаються довести українському народу, як "добре" буде жити в Європі, які підступні росіяни, нацькувати один народ на інший, отримуючи за цю "роботу" величезні гроші від національних олігархів. Співвітчизники, женіть в шию пастора і сектантів, з їхніми американськими радниками, які засіли в місті Києві!!! .

С
Смыслу

Слышь ты инвалид...Сидел бы на горшке и не попездывал, а то в гнилом твоем рту не останется зубов за такие слова. Мешок ты с говном на жизнь обиженный.

C
Chizmodij

Смисл , За слова ответиш чмо ! ???? Может пообщаэмся ?

ДС
до смислу

Ви про дітей говорите!!!!це ВИПУСКНИКИ,такі ж,як ушколі.ліцей дає основи військових знань,це не є проходженням служби!який гей-парад?!!!!чи Ви,перепрошую,по собі чи по знайомих судите?..та й що називаєте фінансуванням-те,що йдучи на службу в армію майже всю "амуніцію" майбутній вояка сам собі має забезпечити?а Ви для захисту Вітчизни що зробили?бо,вибачте,волати на все горло про патріотизм,про необхідність якихось радикальних рухів і гасел на зразок "Смерть москалям!"-то на це великого розуму не треба!а про форель-хто Вам заважає?у нашій країні приватне підприємництво не заборонене.або на держзавод влаштуйтесь.у три зміни,аби країну піднімати,а то порозбігалися по світу,і лиш на інших сподіваються!!!

R
Romari0

Повністю згіден зі смислом, але у нас в державі, навіть якщо люди гинуть, то це явище ні на що не впливає. Шкода небесну сотню. Загинули, це майже нічого не дало (крім втечі Януковича) і нічого вже не дасть. Ще Моїсеєм доведено, рабське племя повинно вимерти, щоб жити як люди. Вічна Вам память, укропи...

С
Смисл

Толку... цей гей-парад в камуфляжі кормити, якщо селянин з вилами більш спроможний захистити Вітчизну, свою рідну, яку кожен день топче і вона йому віддячує за це. 20 років фінансували армію, краще б форель розводили й імпортували.

Т
тимур

Межколхозстрой...

Б
Бачі

Та пак купіть журналістам даяку ліпшу камеру на ціганському базарі або хоч даякий айфон китайський, бо звук і зображення гі у селі :):):) Щасливої Вам Долі, Дорогі Наші Діточки!!! Нехай Господь Бого Вас благословить у Ваших починаннях!!!

3
345

Супер!!! Хай їм щастить в подальшому житті!!!

Читайте також