Мукачівський водоканал відновлять завдяки інвестиціям

5
7

Повідомляється, що на засіданні сесії Мукачівської міськради, яка пройде 31 жовтня, депутати повинні затвердити положення про порядок проведення відповідного інвестиційного конкурсу із залучення інвесторів, задля модернізації КП «Мукачівводоканал».

За словами ініціаторів, планується створити й конкурсну комісію, яку очолить міський голова Мукачева - Золтан Ленд'єл, а до її складу ввійдуть його заступники та інші члени.

Згідно попередніх умов конкурсу, інвестор зобов’язується модернізувати водоканал та забезпечити цілодобовим водопостачанням мешканців міста Мукачева.

Що буде далі, - стане відомо після засідання сесії міськради.  

Коментарі

Б
бандерівка

Ось вже які вихідні підряд в самому центрі міста водоканал відключає воду просто посеред дня. І це коли усі вдома, прання прибирання, приготування їжі, в кого малі діти взагалі мовчу. Телефонуєш тебе просто посилають куди подалі, одного разу взагалі кинули слухавку, це просто обурливо, вони роблять все що їм хочеться, а ми нічого не можемо зробити, повинні терпіти

М
мммда...

Перебчте!?, а який іменно участок вароша буде модернізувати інвестор ?? з подгоряна до паланка водь з росвигова до павшина??? мені ся видить ош скорше всього з керта мера до ратуші аводь просто у жеб мерови - балогови!! а ми ушиткі мешканці тото ушитко будеме потихи уплачовати и казати шо усьо дуже плохо у місті МУКАЧЕВІ!

П
Простак

Вода буде цілодобово і тарифи знизять. Ура !

ЗЛ
Золтан Лендєл

Балога купить водоканал вкладе гроші і буде щасливий ! Мало тому чоловікови того шо має !

Ч
Читач

Дебіли це ті хто радісно махають головою коли їх розводять як лохів :)

J
joska

chitach ti tupij debil!

Ч
читач

Як і планувалося, довести до ручки а потім якійсь спільній австро-золі-українській фірмі здадуть за копійки

Читайте також