Мукачівський виконком скоротять до 100 заради економії

8
6

Сьогодні, 31 травня на сесії Мукачівської міської ради затвердили рішення «Про внесення змін у структуру, штат та чисельність виконавчих органів ради».

 

З метою здійснення заходів щодо економного та раціонального використання бюджетних коштів, та пропозиції постійної депутатської комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав та свобод, Мукачівська міська рада вирішила внести з 1.08.2012 року зміни у структуру, штат та чисельність виконавчого комітету, а саме вивести посади з відділу архітектури та містобудування головного спеціаліста, юрисконсульт анта, з апарату виконкому та міської ради – заступника міського голови.

Також виведуть посаду провідного спеціаліста з бюджетного відділу.

З 1 серпня затвердять загальну чисельність виконавчого комітету у кількості 100 штатних одиниць.

Коментарі

І
іван

Показуха, там чочно як мінімум на 100 відсотків треба скоротити і нико нич не замітить, наоборот людям легше стане жити. Окрема тема, то заступники нашого мера, яких стільки як у місті мільйоннику і кожний з них побудував або будує хатинку, магазини і т. д. і все це за гроші що мали би іти в бюджет міста. Та і в принципі, немає що там робити сотням людей, бо з року в рік у городі красти лишається все менше і менше, хіба що скоро начнуть ділити парки, дороги, тротуари. А чому б і ні?!

У
У

Як хто? Ми у них раби.а всякі анці, івани та інша паскудь ресторани, магазини за наші кошти будує

І
Ігор

Ну тепер точно Іваницька Г.В. піде на відпочинок, настав час не дратувати мешканців Мукачева.Після маси негативних та невтішних коментарів на адресу цієї пані, влада відразу мала відреагувати та зробити висновки, чому люди пишуть стільки неприємностей, мабуть є підстави.А взагалі штати чиновників давно треба скоротити, мають великі зарплати, пільги та преференції і все за наші з вами податки.І постає риторичне запитання - хто у кого слуги народу?

Р
Робітниця

Анцю скоротять з займаної посади, та переведуть просто на іншу, яку для неї вивільнять за рахунок когось звільненого.

Р
РОБІТНИК

невже анцю скоротять

Ч
Читач

Класний заголовок- тільки після цифри 100 пропустили знак %

Читайте також