Мукачівці ділились своїми проблемами на зустрічі з міським головою (ВІДЕО)

10
0

Сьогодні міський голова Андрій Балога провів черговий прийом громадян. Вже традиційно він проводився спільно з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому задля оперативного вирішення проблем.

Як повідомляє Мукачівська міська рада, найбільше звернень стосувалося ремонтних робіт. Зважаючи на інтенсивність цих робіт в місті, на прийомі мешканці окремих будинків просили включити їх багатоповерхівки в цей перелік. Це стосується і влаштування шатрових покрівель, ремонтів міжквартальних проїздів тощо.

Міський голова зазначив, що цього року «завдяки» фінансування закладів профтехосвіти місто не в змозі виконати весь об’єм робіт, що планувався, але місто й далі оновлюватиметься. Об’єкти, які цього року не ремонтувалися – за можливості будуть включені в план.

Чимало мешканців зверталися із проблемою цілодобового водопостачання. Наразі вода постійно вже подається в центральній частині міста. На черзі й нові вулиці з різних мікрорайонів міста. Як повідомили в комунальному підприємстві «Мукачівводоканал» з суботи в районі вулиць Гвардійська, Ростовська, Стефаника, Робоча вже здійснюється цілодобове водопостачання.

Також відновлено цілодобове водопостачання в районі вулиць Митрополита Володимира та Росвигівська (частково), Береша-Гойди.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також