Мукачівці масово скаржаться на бездіяльність "І.Т.В. Сервіс Плюс" (ЗАЯВИ)

63
13

За останні пів року до Мукачівської міської ради надійшло більше 50 заяв з проханням вплинути на бездіяльність фірми.

Як стало відомо Mukachevo.net мешканці міста масово скаржаться на проблеми у будинках на які ТОВ «І.Т.В. Сервіс Плюс» просто не реагує.

У розпорядженні редакції опинилось більше 50 заяв зі скаргами, де розлючені мешканці жаліються на те, що у них протікає дах, не косять траву, не доглядають за під’їздами, а найбільш популярна проблема – зламані труби, які підтоплюють підвали.

«Стіни у наших квартирах мокрі, покриваються пліснявою, відпадає штукатурка, у квартирі вже завелись равлики, у нас маленькі діти, які дихають сирістю», - пишуть у заяві мешканці будинку на вулиці Дорошенка.
«Прошу Вашої допомоги у зв’язку з тим, що у нас заливає під’їзд з січня 2019 року, так як ми звертались у ТОВ «І.Т.В. Сервіс Плюс», але ніяких мір не прийнято. Коли падають дощі, заливає під’їзд з четвертого поверху по перший, - скаржаться мешканці будинку на вулиці Петефі.

У всіх заявах мукачівці пишуть, що постійно платять кошти на утримання, але ніякої віддачи на їх прохання від «І.Т.В. Сервіс Плюс» немає.

«І.Т.В. Сервіс Плюс» на наші звернення не реагує. За що ми сплачуємо кожного місяця?», - йдеться в одній з заяв.

Додамо, що днями Мукачівська міська рада оголосила конкурс на управителя багатоповерхових будинків.

Загалом визначили 4 об’єкти: це 67 будинків у мікрорайоні Росвигово, 107 багатоповерхівок у мікрорайоні Черьомушки та ДОСи, 46 будинків в центральній частині міста і мікрорайоні Шипка та 75 багатоповерхівок у мікрорайоні Підгоряни та центральній частині міста.

Разом з тим, у місті цьогоріч на підтримку ОСББ виділили вже майже мільйон гривень.

«Вже цього року для підтримки ОСББ з бюджету Мукачівської ОТГ виділили більше 900 тисяч гривень. Також об’єднання можуть користуватися відшкодуванням частини кредитів отриманих на впровадження заходів з енергозбереження», - йдеться у повідомленні Мукачівської міської ради.

Коментарі

П
Підприємець

Мало того , шо вони бездіяльні до громадян, так ще мукачміськарада дала їм дозвіл збирати гроші з підприємців за послуги, які вони ніколи не надають, за вивіз сміття, за ремонти водопровідних труб, за обслугов ел.лічильників і т.д., шарашкіна контора, яку і кришує наша ратуша!!! Іопи і так платять податки в міськ бюджет і ці всі послуги вже давно оплатили, крі того все ремонтують за свій рахунок.

Б
Бачі

ми не хочеме осбб, бо даякий мікробарига ся буде наживати!!! ми хочеме радянський жек із новов назвов ітв-сервіс і фурт ся жаліти на таку тяжку долю - бо ми гомосовєтікуси

ВР
Володимир Росвигово

Із самого моменту заснування «І.Т.В. Сервіс Плюс» я письмово попередив , що в разі невиконання зобовязань з боку «І.Т.В. Сервіс Плюс» так само, як це робив ЖЕК , наша сімя платити не буде. Ми чекали рік і написали листа п.Лендєлу З.З. вплинути на бездіяльність. У відповідь отримали - влада не можн втручатися в персональні бізнесові структури, хоча цей бізнес створений самою владою, якщо подивитися прізвища засновників . Прошу містян приєднатися до критики і не оплачувати бездіяльність

1
123

0501571401 фирма которая обслуживает ОСББ

ДР
До редакції

А чи можете ви зробити офіційний запит в управляючу компанію і розмістити на своєму сайті суми заборгованості мешканців а також попросити звіти за роки що зроблено і на яку суму і скільки люди сплатили і скільки не сплатили також вказати скільки коштів з місцевого бюджету було потрачено на управляючу компанію ?? ...хоча на це питання відповім вам зразу 0? а знаєте чому? тому що відкати не дають А міська рада працює виключно на відкатах Ось і ці всі дії з рейдерства спрямовані на Віджим цієї управляючі компанії під крило барви Свідчить лише про те що міський голова та його заступники ніяк не нанежруться

М
Мукачівець.

На 300 будинків один мільон гривень!!! Це ПЕРЕМОГА!!!! Стаття на замовлення)))))!!!!!

П
Придуркам

ІТВ плюс то кантора яку зробили шоб витяговати гроші, Кіть не платити та они подадуть у суд і виграють, можуть даже квартиру забрати того шо міська рада узаконила їх бездіяльність - їм розрішили не робити кап-ремонти і робити лиш то шо по суті они самі захочуть - крапка, Мукачево на тіко дурноє шо кооперативів туй зробили лем пару домів, А всі остальні барани платять ни за шо

АВ
Андрій Вікторович

Андрій Вікторович. Під цією замовною статтею можна писати виключно негативні відзиви про роботу управляючі компанії

М
Мункач911

Це не просто бездіяльність, це злочинна організаціїя, діє на території Мукачева-вони привласнюють собі кошти громадян за начебто надані послуги які взагалі не надають, треба писати заяви в поліцію , прокуратуру!!

І
І.Т.В.

робіть ОСББ і все

Х
Хто

Страні ви люди. Та не платіть тай усьо

М
мешканець

вони лиш і знають що гроші дерти і в суди давати а робити нич не роблять. На проблеми у будинку куча одмазок мають щоб нич не робити.

К
коко

зашо лем їм платити

Читайте також