Мукачівці можуть перевірити, чи вживають їх діти наркотики

11
7

Коштом міського бюджету в Мукачеві буде закуплено 250 багатопрофільних тестів для виявлення наркотиків «Sniper 12».

Як повідомляє Мукачівська міська рада, школярів за згоди батьків зможуть перевірити на предмет вживання наркотиків. Відсутність реальної статистики дозволяє зробити припущення про наявність ризику потрапляння наркотиків до дітей. У Мукачеві хочуть допомогти батькам з’ясувати чи не вживає їх дитина наркотичні засоби. Це справа добровільна і саме батьки вирішуватимуть чи вони хочуть провести таке тестування чи ні. Тести недешеві, тому влада взяла на себе ці видатки.

Тестування проводитиметься у кабінеті довіри лікарні, в школах – де вирішать батьки. Водночас для профілактики в школах міста наркологами читається курс лекцій по профілактиці наркоманії серед дітей.  Також проводиться опитування школярів фахівцями Мукачівського держуніверситету  з метою з’ясування чи вживають школярі психотропні речовини.

Тестування  на наркотики психологи рекомендують у тому випадку, якщо у батьків з'явилися підозра на вживання дітьми психотропних/психоактивних речовин. Окрім змін в поведінці дитини, це може бути й наявність слідів від уколів, поява синяків, неконтрольованості поведінки і реакцій.

Коментарі

7
777

най ліпше бариг ловлять!

М
Мешканець

ТА коли ви побачите результати тестів та самі будете у шокови от того скільки наркоманів школярів виявите...

НВ
нич ви не зробите

лем Бог вшитко видить лем Бога треба ся бояти...кіть батьки не встигли сесе навчити то вони вже не батьки...а побзираш у школу нишню что настругали на пьяну голову і пхавуть уд нормальним дітям за гроші та по блату... лем безбожник файний раб для багача...відсі голубизна наркота ...а ци знєш ти мамо коли даєш пертусин дитині на чистому спирту што він уже алкаш у 3 роки...сволота держава.

І
Ірена

Тести то добре але хто буде ловити наркоділків знов батьки і вчителі а де ті що мають цим займатися

М
мукачево

нужно серьезно заняться этим вопросом.. это беда .....когда ребенок втягивается в это дерьмо!откуда столько наркоты в городе?там не уколы и синяки проверять нужно..как увидели красные глаза --стеклняные...полная аппатия до учебы...начали пропадать деньги и вещи с квартиры ?вот тогда уже бейте в колокола..а уколы это система это уже самое последнее что может быть!

У
Умньік

Но тепер много спаляться, я можу поспорити, 75% дітей пробувало наркотики, а 60% і дальше принімають.. Потерпнуть дітки дома :)

ББ
Большой Босс

Тю

Читайте також