Мукачівці можуть поскаржитись на водіїв маршруток (ВІДЕО)

11
6

Мукачівських перевізників піддадуть громадській критиці. Відтепер у кожному маршрутному автобусі буде розміщена інформаційна табличка з іменем водія та гарячим номером, куди можуть дзвонити пасажири щоб поскаржитись, або ж відзначити якість наданих транспортних послуг.

Люди мають можливість поскаржитись на неналежну якість перевезення або неадекватну поведінку водія за телефоном гарячої лінії виконавчого органу, який фіксуватиме скаргу і передаватиме її перевізникам. За ініціативою Мукачівського управління міського господарства виготовили інформаційні таблички, на яких буде вказано прізвище водія та перевізника разом із номером гарячої лінії. У Мукачеві більше 20 перевізників, але не кожен розуміє, що їхня робота залежить від якості обслуговування пасажирів. Проте як зазначає пан Любомир, більшість водіїв та перевізників були обома руками за нововведення.

Підтримали нові зміни і пасажири міського транспорту. Кажуть, перш за все це покращить відносини між мукачівцями і міською владою і покращить якість пасажирських перевезень. Крім цього, планують обновити  таблички із назвою маршруту і оновити маршрутний розклад, приводять до ладу і автобусні зупинки. Залишається вирішити проблему з місцями для паркування маршруток, оскільки місцеві автовласники нехтують правилами дорожнього руху.

М-Студіо

Коментарі

ЖР
жителька Росвигова

Особисто я хочу згадати та подякувати за людяність, порядність і милосердність водію маршрутки № 22 Окружна- Росвигово, прізвище мені не відомо, але звати його Славік. Такого водія сьогодні знайти на рідкість, котрий так шанує усі категорії пасажирів, від дітей до пільговиків. Я часто їжджу цим маршрутом до мами, сідаю в Росвигові, а виходжу аж на Окружній і завжди цей водій в хорошому настрої, ніколи не грубить, з усіма вітається, з святами пасажирів вітає, ввічливий, а малеча наввипередки хочуть сісти поруч з ним, він ще роздає цукерки діткам. Кожному пенсіонеру чи інваліду зупиниться на вимогу, наперед знаючи, що не заплатять ані гривню, як зазвичай пенсіонери від душі дають за проїзд 1 грн. Тому не можливо не згадати таких водіїв і влада має усіляко підтримувати таких перевізників, які добросовісно виконують свою роботу, зокрема на старих маршрутках, котрі ледве не розсипаються, але людський фактор у таких водіїв понад усе. Нехай щастить п.Славіку!

В
Валерій

Спочатку потрібно врегулювати перевезення пільговиків. Томущо зранку їдеш на роботу майже більшість пільговиків. робітники мусять чекати інший автобус шоб доїхати на роботу.

П
петро

а де можна поскаржитися на дебільних пасажирів?

ДВ
До ВЛАДИ

Мукачівська (ВЛАДА) сама порушила ряд законів про Автомобільний транспорт при визначенні переможця на робочий орган. Незважаючи на зауваження Закарпатської прокуратури та Народного Антикорупційного комітету визнала незаконно переможцем конкурсу Мукачівське РБУ ( ремонтне підприємство) яке ніяких відносин до перевезення пасажирів немає і немогло бути переможцем. Бо Мукачіська влада неповажає законів України вона чинить корупційні дії, за які рано чи пізно буде відповідати перед законом!

Л
Лена

А по вул.Духновича взагалі міські маршрутки не їздять. Треба щось робити.Або ввести нові маршрути, або змінити маршрут Росвигово-ГІД через Духновича та Підгорянський переїзд

О
Оля

Тільки після 9-ї вечора всі бігом на таксі.А я працюю до 10-ї години.Так,що можу їзитит тільки зранку..Зробіть нормально часи роботи маршруток.Ми 100 тисячне місто ,а не село.Багато хто працюе до пізна

Читайте також