Мукачівці не знають, куди викидати сміття (ФОТО)

8
13

Сьогодні, до редакції Мукачево.net надійшло повідомлення про те, що 2 квітня, на вулиці Росвігівська, біля 13 школи, забрали сміттєві баки.

Причиною, місцеві жителі, назвали відгородження церквою території для сміття.

Наразі, відходи суспільства кидають де завгодно. 

Коментарі

*
***

Цікаво,коли зносили контейнери для сміття,то думали де їх будуть розміщувати потім і хто буде відповідати за стихійні звалища а також їх прибирати

М
Мауглі

да, церковь рядом с контейнерами смотрится неэстетично. но, когда отводился участок под церковь, контейнерная площадка уже была. и с этим надо было считаться при размещении храма, благо участок позволял. а теперь планируют поставить контейнера у каждого подъезда. представляете эту картину? ведь с контейнерами переселятся и цыгане. так какое зло меньше-контенера у церкви, где люди бывают 2 часа 2 раза в неделю или круглосуточная грязь и вонь у окон жилых помещений тысяч людей???

П
Петрович

Согласен с "Василько"....не красиво когда люди молятся в церкви (и не только в церкви)так как места внутри не хватает,куча людей стоит во дворе церкви,а рядом мусорка возле которой постоянно куча цыганей со своими детьми,колясками,повозками с лошадями и т.д. Ничего не имею против цыган,но кричат они иногда так,что я просыпаюсь

ПЄ
Пасічник Євгеній Ігорович

Церкві та школі вони,аж ніяк незаважали!

В
Василько

.......але з іншої сторони, не гарно коли біля церкви та школи знаходиться мусорка

В
Василько

У наш час, церківники (попики) теж люблять землю і побільше, нажаль сталося так, шо церква стала своєрідним бізнесом, а не тим чим вона мала б бути!

М
Мауглі

Ганьба для тих, хто прийняв рішення про ліквідацію контейнерного майданчика, який існував з почату забудови мікрорайону і обслуговував більше 7 багатоповерхівок. радіус обслуговування контейнерного майданчика не має перевищувати 100 м це не просто примха будіельних і санітарних норм, це прорахунок людської психології-не понесуть сміття дальше, викинуть по дорозі більше 60% людей. От і маємо стихійне звалище. А невже церкві ділянки було замало? Таке ненажерство духовних осіб лише викликає відразу у потенційної пастви.

С
Саша

Але це ж потрібно робити у відведені місцяя!

М
мешканець

Це прогнозовано, сьогодні 9 квітня і також мешканці принесли мусор, якого стає все більше і більше.

*
*

Я в шоці...на Дзержинського є ж баки...як така ситуція, чому не пройтись трохи....

С
Саша

Хотілося би почути причину знесення смітєвого майданчика.

*
*

Ганьба!Для того недобросовісного народу!

Г
гость

Так це за тиждень мусора навалять------зашибись!

Читайте також