Мукачівці паркуються, де хочуть (ФОТО)

9
17

Читачі Мукачево.net зафіксували відверте свинство одного з місцевих водіїв з блатними номерами, який припаркувався на газоні ледь не посередині парку.

Фото, вочевидь, зроблені на мобільний телефон, але попри низьку якість чітко видно і номер авто, і місце паркування.

Влітку Мукачево.net писало про поганий приклад, який мукачівським водіям показував колега по керму зі столиці, припаркувавши своє авто прямо на пішохідному переході в центрі.

Коментарі

Ч
читач

Хлопці, яка мета цієї статті? просто повідомити народу??смішно! я таке кожен день у городі бачу!!! небачу вашої реальної участі у вірішенні цієї проблеми, крім простого висвітлення події!!

Б
БВІ

Бидло воно і є бидло, на якій би машині не їздило. Треба зробити так як зробив мер Вільнюса. І все буде добре. http://ru.baltic-review.com/2011/08/litva-2/

В
Вадим

По-перше номера не наші, по-друге одна машина це ще не показник!!)

С
Сергiй

Номера на машине не Мукачевские...

М
мукачівець

А хто може заборонити паркуватися...

1
123

Сьогодні взагалі бачив авто на тротуарі... люди обходили по-дорозі... Доти так буде, поки і будуть просто обходити. А коли ключиками од квартири, сарая, біціглів, або просто шпилькою, клинцьом по машині уздовш начнуть тагяти от тоди нараз з тротурів таких скотів як вітром здує

N
nnm

Всі статті ніби писані обіженими людьми, хоч раз би щось позитивне, а то все шось не так)) Заробіть собі на такі машини, то і ви захочете ставити їх так, а не тільки глядайте щось погане в людях :)

РМ
Редакція Мукачево.net

Друзі, ми готуємо вже відео-сюжет по цій темі саме з того району, про який запитуєте. Чекайте невдовзі

Ч
Читач

Підтримую, зробіть розгорнутий фоторепортаж з вул.Возз"єднання, вул.Пирогова та вул.Миру (центральна зупинка маршруток), де крім знаків, що забороняють зупинку намальована жовта смуга. Так, щоб номера було видно і авто, багато знайомих особистостей побачите. Чи слабо?

РМ
Редакція Мукачево.net

Друзі, як тільки бачите таке, фотографуйте на будь-що і надсилайте нам на news@mukachevo.net або editor@mukachevo.net і ми опублікуємо. Лише так можна боротися з подібним.

G
Graphy

Ви б краще по центру ...быля зеоенргр ринку прогулялися б камерою...по- вулицях...

*
***

їм закони не писані!

ЖМ
Житель Міста

Сьогодні взагалі бачив авто на тротуарі... люди обходили по-дорозі...

КТ
ко то?

сволоч послідний

Б
бізнесмен

бідний на перваку заплатив би уже штраф!

G
geyzo

Нись нич не зроблять а завтра й запалити можуть бо то пес а не людина .

O
Ot

Це машина одного мусора йому і так нико нич незробить!

Читайте також