Мукачівці паркуються прямо на пішохідних переходах у міліції під носом (ФОТО)

15
23

Фото було зроблено 3 січня в обідню пору.

Днями редакція Мукачево.net вкотре пересвідчилася у низькій культурі закарпатських водіїв, один з яких припаркувався прямо на пішохідному переході поруч з міським управлінням міліції. Припарковане авто можна було побачити прямо з вікон відділку.

На початку грудня читачі сайту зловили на зухвалому паркуванні одного з місцевих водіїв, який залишив авто прямо посеред парку, до речі, також поруч з міським управлінням міліції. Днями це ж авто Мукачево.net помітило вже припарковане в належному місці.

Коментарі

ВЗ
Витяг з правил дор руху

15.9. Зупинка забороняється: а) на залізничних переїздах; б) на трамвайних коліях (крім випадків, обумовлених пунктом 15.8 цих Правил); в) на естакадах, мостах, шляхопроводах і під ними, а також у тунелях; г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі; . . . . . 15.10. Стоянка забороняється: а) у місцях, де заборонена зупинка; . . . . Це загальні правила Дотримуйтесь і ви панове у мундирах !!!!

ДМ
до мукачево,виктор,константинович,

Не мають такі привілеї навіть податківці, кумовя, свати, і навіть міліцішти та їм подібні . . . . На пішоходному переході можуть зупинятись тільки пожарники, рятувальники, коли працюють (екстренні випадки), або карета швидкої при "завантаженні" хворого чи потерпілого.

М
мукачево,виктор,константинович,

мукачево,нет,чтото,путаете,дама,приехала,налоговоя,ревизор,с,друзями,ауних,разрешение,новерно,есть,,,

2
2.5.

КИБО ТО ПРОСТОГО СМЕРТНОГО СТОЯЛА МАШИНА УЖЕ БИ МЕНТИ БІЖАЛИ ШТРАФУВАТИ А ВІД ДЖИПІВ І ІНОМАРОК БОЯТЬСЯ БО ОПУСПИТЬСЯ ОКНО І ДІСТАНЕ ПО ЧОЛУ!НЕ МОЖНА ПРОЙТИ КОЛО ТЕАТРА В ТРИ РЯДА СТОЯТЬ МАШИНИ НЕ ПРОЙТИ НЕ ПРОЇХАТИ, ТО НАША ВЛАДА І МЕНТИ НЕ ВИДЯТЬ, ПРАВДА?

Ы
ы

для -Редакція Мукачево.net - а пробовали получить комментарии у гаи по поводу этих и других фото

В
ваще

а там за приват банковским джипом что на заднем плане,сколько за ним машин стоит до светофора

РМ
Редакція Мукачево.net

Надсилайте фото та інформацію нам на пошту editor@mukachevo.net news@mukachevo.net

В
василь

для QQ а ти фотогрфуй і відсилай до адміна може буде мати совість та виставить.

В
василь

я сьогодні проходив біля 11 на тому самому місті стояла 99 темно синя нагло тоновна. побоявся зробити фото бо знаю наших піздіціонерів.

Q
QQ

мене більше бісить, коли в росвигові між домами паркуються на тротуарах, а мами з колясками на проїжу частину змушені маневрувати.

Z
ZaZ

- Ало, се секс по телефону? - Нит, ісе міліція! - Ну, айбо я вам заплачу… - Продовжуй, потьку!

П
Пітьо

То ВСІ машини міліціштів. А прокуратура штрафувати їх НЕ може. І взагалі, якщо міліціонери мають МАЛУ зарплатню, то звідки біля будівлі міськвідділу так багато ПРИВАТНИХ міліційських автомобілів. У "радянські часи" такого не було.

П
Пітьо

То ВСІ машини міліціштів. А прокуратура штрафувати їх НЕ може. І взагалі, якщо міліціонери мають МАЛУ зарплатню, то звідки біля будівлі міськвідділу так багато ПРИВАТНИХ міліційських автомобілів. У "радянські часи" такого не було.

Ч
Читач

Мукачево.нет молодці! Боротьба за порядок продовжується!

Ы
ы

делайте больше фото и выкладывайте в том числе на сайт гаи- тем все равно с кого стрич капусту а заодно может и порядок в кадрах наведут в том числе и со "слепым"начальством милиции.

А
Автомобіліст

У них на Верховині пішохідних переходів немає, як і сорому і совісті.

А
Автомобіліст

90%

М
мукачівець

да приїжджий з села на роботу у міський відділ . там таких 65%

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ТО НЕ МУКАЧІВЦІ ТО БИДЛОТА ПРИЇЗЖА

А
Автомобіліст

Та то менти паркуються і на переході і біля переходу і на Ярослава Мудрого біля переходу. Хіба не знають, що по правилам дорожнього руху за 10 метрів до переходу і перехрестя парковка заборонена. Але то не в цій державі, Ви подивіться на тих ментів, вони плювали на правила, мали б приклад показувати.

Ф
фефе

Та то ж самі менти нарушають, якщо би хтось простий, вже би гроші "просили".

Н
нихто

То ж машини ментів, думайте логічно...

Q
Qiwi

ето нормално там всегда машина чья-то стоит ..... пару дней понаблюдайте

Читайте також