Мукачівці перетворюють Парк Перемоги на парковку. Проїзд у зону відпочинку обмежать (ФОТОФАКТ)

18
14

Відвідувачі Парку Перемоги у Мукачеві скаржаться, що водії, не дивлячись на заборону в'їзду до парку і "кірпіч" при вхідних воротах, не реагують на це і паркуються навіть на пішохідних доріжках.

Фото були оприлюднені у спільноті "Заповідник оленів. Мукачівська філія" у соцмережі Facebook. 

Активісти нарахували аж 46 паркувальників у Парку Перемоги, які стояли у різних місцях.

На сьогоднішній день, у Парку Перемоги працюють два охоронці. За словами муніципалів цього замало для такого великого парку, тому нахабні водії користуються цим.  Якщо ситуація з горе-водіями не покращиться, у парку працюватимуть і співробітники муніципальної поліції. 

Водночас, як уточнили у міській раді, вже до кінця тижня планується встановити обмежуючі стовпці, аби унеможливити заїзд автомобілів власне у зону відпочинку парку. Доступ до парковки в межах парку обмежуватись не буде.

Нагадуємо, що за останній рік було проведено реконструкцію Парку Перемоги та встановлені атракціони.

Mukachevo.net

Коментарі

Т
тро

Колись до парку прогулювався, щоб зелені кролям накосити. Було що. Ну хай тепер той контрацептив, що замість мене мав/має таку можливість, там паркується. А на рахунок каруселей - в "депеш-парку" змушені закритися завдяки "підтримці" влади. Всі в парк перемоги, перемагайте...

О
О

К сожалению этот парк можно назвать парком Победы УЖКХ над деревьями,уже начали резать деревья за памятником,мой ребенок был просто в шоке и все время спрашивал-зачем,почему,вот и мне бы хотелось спросить...,где красивые комповые зарисовки перспектив порезанного парка в летний период,в жару,осталось процентов 15 старых деревьев,а раньше у них таблички были с названиями-сейчас "луна"парк стал не красивый хоть и обновили-отмыли деньги,домики занимают пол тротуара,почему в парке выпускают собак и они бегают возле детей,видел ребенка напугала,так хозяйка повернулась и с улыбкой спросила"-что она тебя укусила"а папа ответил если б укусила я б ее с тобой пристрелил,выделить место собакам надо,не место им там без поводка бегать и штрафовать за срачки ихние-детки ж малые бегают,собак по "весне"клинит всех,сколько штрафов на собак было-0.Мне совсем не интересно ходить между срачек и зоофилок-неадекваток,за тачки-штраф,за курево-пиво-штраф,а псы скоро на голову прыгать будут,давайте по чесному..

1
1111

там де мала боти парковка там типирь стоить зелена городина і якиїсь фундамент , коло інтуриста на празник вина шкваря збирав за стоянку по 10 гривень , ко не хотів платити валив у прямому смислі на йух

Ш
Шофер

Пропоную всяди парковки позакривати авать знаки накласти ош парковка заборонена. І вшиткі ко возиться на машині не мав де лишити свуй корч. А ко нарушив, тому штраф. Сяким падом людий щи май булше на коліна покладете, а заробітку більше.

Б
Березовская

show must go on цирк продолжается:))

С
Саша

Водило ти мудило

В
Водило

Якщо це парковка , то вона має охоронятись. Не бачив щоб хтось доглядав за машинами, це непорядок. Машини мають охоронятись.Потрібно було спершу збудувати парковку , а потому до парковки добудувати парк.

П
пасульов

по моєму олені не люди які прийшли відпочити а олені хто не продумав перед парком більшу стояку так як із тими домиками зробили гарні але не практичні на фестевалі вина люди не могли пройти парк гарно зробили молодці але де парковка? а парковку зробіть паралеьно пройіжій частині там де зробили міні парковку для начальства круглу малу розширьте до ступеньок дамби і так із того клаптика землі толку нема і все

П
правильно123

Поддерживаю!

О
оленям!

знак вїзд заборонено мабуть для мукачівських оленів встановили.Мало двох муніціпальних поліціянтів??? Скласти підрад на усіх протоколи і наступний раз не будуть лізти із своїми оленячими рогами у паркову зону. Правила ПДР для всіх написані однаково.Тому обмежуючі ствбчики неварто встановлювати, за кошти податків мукачівців.Краще штрафи жорстко застосовувати таким чином виховувати тих, кому правила не писані, інакше порядку не буде.Лише по кишені бити штрафами і стовби для оленів не потрібні будуть.

Р
Редакція

Інформація в новині оновлена: в'їзд на власне територію відпочинку в парку буде обмежено стовпчиками, доступ до парковки в межах парку обмежувати не будуть.

З
Знаючий

Автостоянки є в Інтуристі. Поблизу Антареса хоча там і небезпечно після недавніх подій.

1
123

1. Для чого тоді там зробили ту парковку,якщо на неї не можна заїхати? 2. Так закрийте ворота, поставте табличку...ніде не написано, що "кірпіч" означає заборону вїзду 3. Зробили з парку алкоточку, раніше був гарний,спокійний, а головне зелений парк....ті дерева які там роками росли,хочаб тінь від сонця робили...а тепер, навіть немає де сховатись у спеку

МЦ
модерація це по європейськи

ТАК ці олені приїзджають до вас у парк на каруселі з дітьми , чи є десь альтернативна стоянка , ближайша на щодня

Читайте також