Мукачівці поринули у саундтреки Голівуду (ФОТО, ВІДЕО)

13
8

Сьогодні, 15 вересня у християнському культурному центрі відбувся концерт під назвою "HOLLYWOOD" від Закарпатської обласної філармонії.

Глядачі мали можливість послухати саундтреки найвідоміших фільмів 20-21 століття, таких як "Титанік" "П'ятий елемент", "Зоряні війни" та інші.

Солістами концерту були Світлана Глеба (сопрано), Мирослава Швах-Пекар (сопрано), Діана Гавата (віолончель).

У присутніх залишились приємні враження від почутої музики.

Пропонуємо послухати уривки з концерту на відео:

 

Коментарі

Д"
до "аноніма"

Я багато в своєму житті бачила і чула, тому раджу деяким захисникам бізнесової культури трохи зайнятись самоосвітою, чи хоча б відвідати центри музичної культури і почути гідні програми і відвідне виконання. Крім того була й на вчорашньому концерті і висловлюю свою суб'єктивну точку зору.

П
поціновувачу

Сомневаюсь,что Вы имеете что-то против Ференца Листа(если ДА -тогда далее не читайте).Лист,как пианист, поставил себе иные, более высокие цели: парафразы становятся средством пропаганды как классического, так, главным образом, и современного искусства. Моцарт, Вебер, Россини, Беллини, Мейербер, Гуно, Вагнер, Верди, Эркель, Мошоньи — вот у кого он заимствовал мелодии из опер для своих фантазий.Так же поступают настоящие композиторы современности,которых Вы "не заметили".А ужгородский оркестр справился с задачей на все 100%.Молодцы!

ПД
поціновувач до "аноніма"

Подивився авторів музичних творів,але так і не помітив Моцарта, Гайдна, Бетховена, Берліоза іт.д.

Ч
читач

Переповнена емоціями та хорошими враженнями після концерту! Респект організаторам концерту, який так потрібен громадянам відволіктися від буденного життя і поринути думками в хорошу задушевну музику. Побільше би таких заходів для нашого маленького європейського міста! Гарно і захоплююче!

Д"
до "поціновувач" 2

Низькоякісне ГМО? Напевно ваш рівень - це пляски під "ВВ" і їм подібних. Подивіться, хто є авторами даних музичних творів... а потім закидуйте подібні фрази. Мені вас шкода... А концерт був дійсно хороший! Хоча з проектором не все вийшло.

Д"
до "поціновувач"

Вас ніхто не "годує". Не подобається - не слухайте. Власне в мене ці твори викликають позитивні емоції та спогади! І б з радістю послухав їх в живому виконанні.

П
поціновувач

Як довго ще нас мукачівців будуть годувати низькоякісним ГМО! А так хочеться послухати і достойне виконання творів, і репертуар гідний філармонічного оркестру!!!

Ч
читач

був у четвер в Ужгороді на цей же концерт - було круто, особливо сольні партії до Списку Шиндлера і Місії

Читайте також