Мукачівці повстали проти несанкціонованого будівництва у Черьомушках (ФОТО)

5
15

Конфлікт між місцевими мешканцями і забудовником стартував одразу після того, як на зеленій зоні почалися підготовчі роботи і вирились траншеї.

Як підтвердили Mukachevo.net у муніципальній поліції міста, вчора місцеві мешканці на Першотравневій набережній викликали співробітників поліції через несанкціоноване будівництво на спортивному майданчику. 

Після прибуття правоохоронців, забудовник заявив, що має всю необхідну документацію для будівельних робіт, але так і не пред'явив її муніципалам. 

Підприємець не пред'явив жодного дозволу на початок будівництва, що і викликало таку реакцію місцевих жителів. 

Сьогодні, 6 квітня, місцеві мешканці вийшли знову на скандальну ділянку, щоб відстояти свою позицію.

Mukachevo.net, Фото Юрія Кравчука 

Коментарі

М
мама

як би хто небдь чув, як власник погрожував мешкнцям багатоповерхівок, що він найме тітушок за 50 баксів і вони будуть по нашим квартирам ходити залякувати. Хіба так можна, шкода що не записали на диктофон, але ми матері з дітьми гуляємо з диктофоном, ми на таке не сподівалися що 90 роки повертаються. Де поліція? ні не муніціпальна, яка куплена і утримується за наші гроші платників податків, а відстоює інтереси мерії Тим більше там водяні гідранти, водопровід і водоканалізація, який чиновник дав дозвіл на приватизацію.Це все не законно і має бути скасовано.Люди мають бути захищені від наглої братви!

П
протест

Таке гарне місце, мами з дітками гуляють, хлопці у футбол бавлять. Не віддавайте. Вони і так пів-міста захопили. Ріжте ті стрічки і закопуйте ті канави, це наша земля і наше місто !!!

П
Пішта

Люди не чекайте манни, але рішення про виділення земельної ділянки мером пітьовком своїй сестрі буде анульовано, будівництва недадуть робити точно.

М
мукачівець

Люди не забувайте про найголовне - РАЗОМ ВАС БАГАТО, ВАС НЕ ПОДОЛАТИ!Не дайте якомусь козлу вас обдурити.

П
правда

зараз за петьовку порішає його кент депутат робіко, доки народ мовчить...

МЖ
Му4ачівський житель

Наскільки відомо,серед мешканців мікрорайону збирають підписи проти забудови,але результату не буде якщо всі тільки будуть пальчиком махати,всі чудово розуміють,що гроші вирішують все,тому якщо є конкретні пропозиції,валяйте,збирайте підтримку,заяви,а якщо ні,то-цить!

П
Пішта

Цей злодій Пітьовка вирішив построіти ще й сестрі замок? Майже з того нич ни буде, рішення відмінить горисполком, треба мати міру свині пітьовки

Я
Я

Это же каким моральным уродом надо быть что бы так вот нагло у целого микрорайона в парковой зоне строить свой очередной замок. Наглость таких тварей переходит все границы. Участки АТОшникам по 4 сотки найти не могут, а тварюка развернутся решил, шикануть, когда же подавятся своими деньгами ???

B
betonus

Бізівно велика шишка там ся строїть кіть поліція нич не зробила.

П
Пішта

Пітьовка в битность мером виділив свому шовгору в парку цю землю. Народ буде дурний, якщо то дасть дитячі площадки цим ненажерним пітьовкам.

!
!

Но но!!

О
Олег

Нормаль... тобто не предявив ніяких документів і поліція ніяк не відреагувала? Нормально... все іду за срічками, лопатою і починаю будівнийство поряд. Ніхто ж нічого не робить...

МЦ
модерація це по європейськи

КИЇВСЬКА ЦВІЛІЗАЦІЯ ДОБРАЛАСЯ ДО МУКАЧЕВА , велком до європи , після мене хоть потоп

Ф
Федьо

Горисполком продасть раз дозвіл возмуть гроші а пак у кущі.

М
МУКАЧІВЕЦЬ

женить на х..

Читайте також