Мукачівці представили 11 нових проектів громадських ініціатив (СПИСОК)

8
6

За інформацією Мукачівської міської ради, термін реєстрації проектів було продовжено, адже деякі заявники не встигли зареєструвати свої проекти.

Mukachevo.net пропонує розглянути проекти, які вже надіслали на розгляд комісії, всього в наявності 11 проектів, в тому числі 5 малих і 6 великих.

Малі проекти

1. Реконструкція спортивно-ігрового дитячого майданчика та встановлення огорожі, автор Карольї Любов Олександрівна.

Сучасний огороджений спортивно-ігровий дитячий майданчик спрямований для безпечного,комфортного та активного дозвілля дітей,молоді,мешканців прилеглих будинків від 1 до 60 років.

2. Створення нового історико-патріотичного музею бойової слави АТО (ООС), автор Готько Анатолій Іванович.

ГО «Мистецтво проти війни» за підтримки Мукачівського історичного музею замку «Паланок», створює новий історико-патріотичний музей бойової слави АТО (ООС), в пам’ять Героям, що поклали свої життя в боротьбі з агресором за свободу, суверенітет та незалежність України. Головна мета музею – збереження пам’яті загиблим воїнам у захисті Батьківщини, відродження національної гідності і поваги до України, зокрема до Закарпаття, як невід’ємної її частини, у самих українців та всієї світової спільноти, донесення до широких кіл населення демократично-патріотичних цінностей народу України.

3. Автономне вуличне освітлення по вул.Свято-Михайлівська, автор Фаркош Марина Романівна.

Встановлення автономного вуличного світлодіодного освітлення на сонячних батареях двору по вул.Свято-Михайлівська, 12.

4. Затишний майданчик, автор Капітан Ігор Іванович.

Дитячий майданчик з качелями, гірками і пісочниця.

5. Проект облаштування спортивного майданчика по вулиці Берегівська 28 б, автор Артюх Андрій Олександрович.

Проект спрямований на вирішення проблеми відсутності спортивного майданчика, незадовільного стану прилеглої до багатоповерхового будинку території, а також популяризація спорту, здорового способу життя серед дітей, молоді та дорослих мешканцв нашого мікрорайону. Втілення в життя даного проекту безумовно вплине на якість життя мешканців мікрорайону та сприятиме популяризації спорту, здорового й активного способу життя.

Великі проекти

1. Рівний доступ для всіх до сімейного лікаря , автор Сухан Олександр Васильович.

Ідеєю проекту є реалізація підвищення доступності до первинної медичної допомоги на трьох амбулаторіях міста шляхом облаштування окремих входів, оснащення їх пандусами та пристосування вбиралень на амбулаторіях сімейної медицини відповідно до потреб всіх категорій громадян.

2. Пам’ятник Архангелу Михаїлу , автор Полянський Олександр Юрійович.

На вулиці Свято-Михайлівська встановити пам’ятник Архангелу Михаїлу

3. Гармонія відпочинку мешканців та домашніх улюбленців , автор Капітан Ігор Іванович.

Дитячий майданчик і майданчик для вигулу собак

4. Проект облаштування спортивно-ігрової зони поруч багатоквартирних будинків по вулиці Берегівська 28, автор Артюх Андрій Олександрович.

Втілення в життя даного проекту безумовно вплине на якість життя мешканців мікрорайону та сприятиме популяризації спорту, активного дозвілля серед дітей та молоді. Проект, на нашу думку, відповідає стратегічним цілям розвитку міста.

5. Навчально-тренінговий центр як освітній майданчик для жителів міста Мукачева та медичних працівників, автор Кенез Євгенія Ярославівна.

Метою проекту є підвищення обізнаності жителів міста в сфері громадського здоров’я, наданні невідкладної допомоги із застосуванням сучасних навчальних методик та обладнання, а також підвищення кваліфікації медичного персоналу.

6. Cімейний лікар поруч, автор Савицький Володимир Тарасович.

Метою проекту є підвищення доступності та якості первинної медичної допомоги за рахунок наближення сімейних лікарів до населення. Для реалізації цього пропоную підтримати капітальний ремонт приміщень під амбулаторію сімейної медицини та створення на її базі навчально-ресурсного центру.

Нагадуємо, що кожен автор має можливість подати один великий або один малий проект. Для малого проекту необхідно зібрати 25 підписів підтримки, для великого 50. Авторам необхідно заповнити форму анкети у форматі doc., та зареєструвати проект в електронному вигляді на електронному майданчику. Авторизація на електронному майданчику можлива за допомогою картки Мукачівця, банківських карток чи ЕЦП.

Коментарі

З
Золотко

Робіть дашто, слава Богу!

1
17

Все на рівні проектів, папіря. Не треба звичайні речі рекламувати і вішати зірочки. Най Федіви , Барчій перейде у звичайне село в яку хоче європейську країну. Їм то не цікаво. Они накрадуть і відпочивають.

С
Старий

Всё класс, но так мелковато, что стыдоба... Виновники «наша молодая команда» - звучат штампы их отцов - стариканов, да и китовую же исполняется всё на троечку!

П
Павло

Тiльки майданчики та непотрiбний музей . Це якось позаiжено.Чому би не зробити мiнi зоопарк для дiтей , планетарiй , красивi фонтани i.т.д.

Я
Я

В мене є хороша ідея, можливо для початку дороги зробити, аже потім такі проекти!!!

Д
Дмитро

Дуже класно, якби всі ініціативи реалізувалися! Всім хто подав - респект за ініціативу!

Читайте також