Мукачівці просять Андрія Балогу відновити парк і міський басейн

9
21

Під час зустрічі кандидата в депутати Закарпатської обласної ради Андрія Балоги з виборцями, яка проходила у спортзалі мукачівської ДЮСШ, містяни цікавилися, чи можна якось сприяти відновленню парку Перемоги, який знаходиться неподалік школи.

Андрій Балога сказав, що справді вважає відновлення парку важливою справою і вже говорив з кількома підприємцями, котрі не проти взяти на себе облагородження цієї зеленої зони та перетворення її на центр відпочинку.

Жителі вулиці Чайковського скаржилися на ринок, який знаходиться неподалік, та засмічує територію всього району. «Добре, якби ви додали до своєї програми пункт про встановлення сміттєвих урн на вулицях Мукачева, бо люди часто викидають сміття собі ж під ноги», — зверталися вони до Андрія Балоги.

Цікавилися мукачівці на зустрічі й долею міського басейну. А педагоги ДЮСШ звернули увагу кандидата на те, що до школи не ходить жодна міська маршрутка, через що дітям важко добиратися на заняття.

Андрій Балога запевнив, що візьме більшість цих проблемних до уваги і спробує допомогти. А також сказав, що саме для того і йде у депутати обласної ради, аби мати змогу лобіювати питання, які стосуються розвитку Мукачева, на вищому рівні.

Коментарі

О
отТак

Так Андрій Іванович, відновіть басейн, а потім заберіть його в оренду як мукачівський замок років так на 50 і здеріть з людей бабла чим побільше

В
виктор

для Васька ТЫ видать сосешь завидовскую сиську и готов гавкать на всех,лишь бы не обидели твоих хозяев,Васек!!! Шавка ты ничтожная!

1
123

До ВАСЬКА - а ти цінуй його наміри, самі непорочні і чисті, і воздасться тобі..... А за моїх діток не переймайся, за своїми слідкуй!!!!!!!

Ч
читач

Пропоную запхнути його в Мукачівську раду хай хоч щось зробйть . Андрій слабо .

Ч
Читач

Чому ви самі нічого не спробуєте зробити? а тільки критикуєте інших. Сидите дома за компютерами і все. Невже в наших містах, таких як Мукачево, Ужгород та ін. мало молоді, яка має не набагато менші можливості ніж Андрій, але нічого не робить? Чому? Вони лише ходить по дискотеках, ресторанах і пропивають-проїдають гроші батьків. Нехай спробує, а тоді вже будемо критикувати. Хоча можна вас всіх зрозуміти, адже те, що твориться в нашій державі зараз не викликає ніякої довіри...але все ж таки, якщо не молодь то хто зможе змінити щось на краще? Невже ті, які зараз сидять в нашій ВР?

ВГ
Віталій Глагола

Просіть од нього гроші ліпше!Нашто вам басейн?Коли я уд нього прошу-нигда не отказує!

Г
Гагола

"...запевнив, що візьме більшість цих проблемних до уваги і спробує допомогти" - на цьому все і завершиться!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

для Стас нострадамус балога знав що буде таке запитання, та приготувався до таких подій, навіть фонд відрив для скидування грошей підприємцями.... порада: подаріть деркачці новий калап, уже 12 рік у ньму ходить...

С
Стас

"вже говорив з кількома підприємцями, котрі не проти взяти на себе облагородження цієї зеленої зони та перетворення її на центр відпочинку" А с папой не пробовал поговорить?? Знаем мы как фонтан в росвигово строился и за чей счет.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

васька: для округу де збирається у декпутати, а не міста, є велика різниця! от якщ пійде у росвигово асфалтувати вулички, чи у черьомушках тоді можемо говорити про місто! а тепер просто кадидат робить вид уважного слухача проблем, які деркачка в рот захпала своїм нещасним "паціентам"!

В
Васька

До 123 А Вас що все таки заїло? Те що у Вас непевно якесь відстале...??? Ну це вже Ваші проблеми!!! А от якщо людина старається робити щось для рідного міста, то я думаю що це треба поважати і цінувати!!!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

2 лінії трамвая (тімірязева -кольчино, генерала петрова - івана франка) побудуйте за гоші Євросоюзу, ПАЗл не буде в центрі міста від маршруток, і не буде транспортного колапсу. но і тунеь під плошею миру... гранди є лише нікому іх просити. розумний андрій міг би використати свої розрекламовані здібності на користь міста! -слабо?

Ч
читач

Якби Андрій зробив щось до виборів ( ремонт дворів ,то-що)то можна було зрозуміти добрі наміри , бо крім прихватизації виного фесту та блокування вулиці Возєднання від Андрія невидно . Бо там у нього інтереси зрозумілі . А поки що хай піде ще трохи повчиться . Хоча батька я поважаю !але незавжди підтримую.

М
микола

а что,Андрей уже мер Мукачево?, или у него уже есть полномочия распоряжаться бюджетными средствами города.

1
123

Я вообще удивляюсь, судя по фотографии там присутствовали уже взрослые люди, и они что, действительно задавали вопросы этому, мягко говоря, "ребенку"????? Сразу вспоминается заезженная фраза "или лыжи не едут, или я е..анутый". Или этим людям серьезно дали примерно по 100 гривен, чтоб они там собрались, и типа чем-то там интересовались. У каждого из нас есть дети, и все мы знаем какой ум у 25-летних пацанов (и, честно говоря, что у них на уме в этом возрасте, но только не работать). А тут - у всех дети, как дети, а в Завидове одни уникумы рождаются... Скоро в женской консультации будут направления давать беременным женщинам, чтоб шли помимо УЗИ еще и водой из "завидовского" ставка умываться, чтоб дети сразу умными рождались....

П
патріот

І так перед кожними виборами, ви думаєте що люди вже зовсім дурні????

1
14.02.2013

Операція спадкоємець Балоги: як за місяць зліпити щось схоже на цукерку? ..Балога-молодший з посмішкою на обличчі усіх запевняє, що добре обізнаний з проблемами – ось тільки для їхнього вирішення йому не вистачає депутатського мандату. Обіцяє усе: від побудови в кожному дворі дитячих майданчиків до реставрації Будинку офіцерів… Усе те саме, що до цього обіцяли зробити усі Балоги, Токарі, Ленд’єли під час виборчих кампаній, але успішно забули одразу після обрання.. Дмитро Павлиш, "Наш час"

І
ігор

Я мукачівець - і я нічого не прошу!!!!

Ш
Шурик

А можно помедленнее? Я записываю... А-то один уже делал 10 шагов, второй - покращення... Мне уже жутко от таких обещаний. Того гляди чумой на наш дом они закончаться...

У
Уа

Зеленый рынок уже мешает кому то ? Когда живешь в центре, то никуда не деться от шума и автомобилей и от людей. Зеленый рынок нужен!!! Именно зеленый с свежей зеленью а не макаронами и маргарином на бакалейных лавках внутри.

Х
ххх

посмотрим

Читайте також