Мукачівці прийшли попрощатись із загиблим прапорщиком 128-ї бригади Олександром Павлюком (ФОТО, ВІДЕО)

9
8

Траурна церемонія проходить у Центральному кафедральному соборі на честь ікони Почаївської Божої Матері.

Старший прапорщик Олександр Павлюк служив у 128-ї окремій гірсько-піхотній бригаді, яка на даний час виконує бойові завдання у зоні АТО на Луганщині. 

3 серпня стало відомо, що після обстрілу Станиці Луганської загинуло двоє бійців бригади, серед яких і старший прапорщик Олександр Павлюк. 

Герої не вмирають. Вічна пам'ять! 

Mukachevo.net

Коментарі

І
Іван

Помер за цукерку, за обіцянки шоколадного алкоголіка, який ОБІЦЯВ зупинити війну. З того, шо він обіцяв не виконано НІЧОГО! - Валюта космос - візовий режим - війна Порошенко ЛОХ!

P
Petroви

А тобi май паруйе капеллан правосеку-гомосеку,видко.Пуйди у Донбас,патриоте галичанський,тай закажи оби тя одпивали капелляни у бункерови.Учитель дебильноватий.

P
Petro

Герою вічна память. А його родичам ганьба! Чого покликали хоронити попів московськоі секти православноі? Це капець.... Одні москалі там вбили, а інші тут хоронять. А в проповідях говорять, що рашка права.

1
1

Одна су"а обіцяла лохам що після виборів зупинить війну за тиждень, лохи і повелись!!! Продались за конфетку і вже рік маємо результат. Він жирує а простий народ померає в війні олігархів

T
TATA

Шкода чоловика, помер за що? Лиш не пишить, що за Украину, ту вийну вже давно можна було закинчити, якби не наш тупий уряд.

В
Василь

Герої не вмирають- знову ура патріотизм, а в якійсь сім'ї, родині горе безкрайнє.

О
Ольга

Вічна пам`ять! Герої не вмирают! Висловлюю співчуття родині загиблого!

Я
я

Вічна память ! Співчуття родині.

Читайте також