Мукачівці скаржаться на роботу "Закарпатліфту" (ФОТО)

31
4

На редакційну пошту Мукачево.net прийшов лист з проханням оприлюднити проблему, яка склалась у мешканців будинку по вулиці Підопригори, 3, що у місті Мукачево.

У звернені до міського голови Золтана Ленд'єла жителі просять звернути увагу на діяльність ДП СРБУ «Закарпатліфт».

Голові міста Мукачево
п. Лендєл З. З.
від мешканців 2го під’їзду м. Мукачево, вул. Підопригори 3.

 

Звернення

Прошу звернути увагу на діяльність ДП СРБУ «Закарпатліфт» в м. Мукачево по наступній причині:

Робота ліфту в 2. під’їзді багатоповерхівки за адресою Підопригори 3. м. Мукачево була призупинена 18 грудня 2012 та до цього часу, тобто на протязі 28 днів не відновлена. На періодичні запитання в сторону ДП СРБУ «Закарпатліфт» щодо відновлення роботи ліфту отримуємо відповідь «серйозна поломка, запчастину ще не доставили».
Ми, мешканці будинку, вважаємо що не відновлення роботи ліфту на протязі такого терміну є грубим порушенням відносин ДП СРБУ «Закарпатліфт» з нами, а ситуація, яка виникла не просто не зручна, але унеможливлює звичайне щоденне життя вже на протязі 28 днів – мешканці похилого віку та з маленькими дітьми, колясками повинні ходити пішки!

Просимо допомогти у вирішенні даної ситуації. Просимо також допомогти у розробці певної документації (договорів), яка регулюватиме відносити ДП СРБУ «Закарпатліфт» з мешканцями під’їзду та в якому будуть чітко вказані відповідальність, штрафні санкції та компенсування нанесених моральних/або матеріальних збитків  у випадку виникнення подібних ситуацій.

Дане звернення адресується у двох екземплярах:

1. Голові міста Мукачево п. Лендєл З. З.
2. Голові Закарпатської Обласної ради п. Балога І. І.
3. Голові Закарпатської Державної Адміністрації п. Ледида О. О.

14.01.2013

Коментарі

BT
Besaha Tetiana

така проблема не тільки в цьому будинку. В Підгорянах на вул. Індустріальній 51 ліфт непрцює ще з літа минулого року.

О
Ольга

Я проживаю на 1 поверсі, але років 5 назад нам почали нараховувати плату за ліфт. Я не платила, бо ліфтом не користувалась і це абсурд нараховувати плату за ліфт 1 поверху... А заборгованість висить до цих пір... Порядку у них небуло і ніколи не буде!!!

Ч
Читач

Ужгородліфт нічим не кращий. Ліфтами перевозить не людей, а квадратні метри житлової площі. Тому і не важливо, працює ліфт, чи не працює десятиліттями - хай мешканці платять. Все одно квадратні метри ним не скористаються.

D
dyr

Ніяк Закарпатліфт не можуть вижити з Мукачева.

Читайте також