Мукачівці скаржаться на зв'язок Vodafone: не можна нікуди додзвонитися

10
9

Сьогодні, 16 серпня з самого ранку мукачівці, які проживають у певних частинах міста скаржаться на мобільний зв'язок Vodafone.

Читачі порталу Мukachevo.net зазначають, що вони не можуть нікому додзвонитись, так і інші не можуть додзвонитись до них.

Жодних офіційних повідомлень від компанії про технічні проблеми не було. Але зазвичай оператори пояснюють такі проблеми технічними роботами чи оновленням обладнання.

Нагадаємо,  нещодавно мукачівці та ужгородці, отримали СМС від Vodafone з повідомленням про запуск нової технології мобільного зв’язку 4G.

Мukachevo.net писало про тест швидкості Інтернету 4G, який спочатку показався не дуже вдалим, але згодом швидкість зросла. Тоді у Vodafone пояснили проблеми з мобільним інтернетом в Ужгороді та Мукачеві.

Коментарі

IL
I love Star

У мене VF light+ але я перестав платити і вони присилають мені СМСки із дурними таріфами... і зАто перехожу на иншого провайдера

ГШ
гірська школа

на рахівщині вже більше року Водафуон самий гірший, не можна дозвонитися, розриває і на розмові і на виклику, абоненти в непорозумінні - дивляться вовком одне на одного і сваряться між собою. Зверталися зі скаргою до оператора, але все марно, фіксують і обіцяють, обіцяють і фіксують... Гнати потрібно такий мобільний зв"язок в шию з українського ринку....

В
ввп

Рука Кремля.....

В
Вікторович

Треба щи малінько тарифи подняти хоть до 150 гривень на тиждень і всьо, заробиме хлопці щи пару мільярдів ,а пак переходіть хоть на ...й,нам уже буде похрен.....

С
Сбу

Прослушка сбу

Ю
Юрий

Все на КиевСтар

А
Абонент

По району уже давно немає нормального звязку. Люди тікають на КС, Лайф, де нормальний звязок і умови вигідніші.

N
N

Зв‘язок у Vodafone самий найгірший

V
Vodafon

= sрала/мазала

Читайте також