Мукачівці в команді з фристайлу, яка поїде на Олімпіаду у Ванкувер

4
0

На зимовій Олімпіаді-2010 у Ванкувері Україну представлятиме команда з шести фрістайлістів, причому лише лижних акробатів.

У складі команди мукачівці Станіслав Кравчук та Енвер Аблаєв, миколаївці Олександр Абраменко та Ольга Волкова, Надія Діденко з Івано-Франківська, і Ольга Полюк з Хмельницького, але виступає вона за Рівненську область, пише газета «Новая».

Про завдання на Олімпійських іграх-2010 розповіла державний тренер Антоніна Данилова.

«Рік тому йшлося про отримання путівок на Ігри, і всі з нею впоралися. Тепер говоримо так: нижня межа – потрапляння в фінал, максимальна мета – завоювання медалі. На щастя, склад у нас порівняно стабільний», – каже Данилова. - З’ясувалося, що українцям до снаги дуже складні в технічному плані стрибки. Тут ми не поступаємося світовому бомонду, куди поряд з китайськими акробатами входять представники Канади, Австралії, США, Швейцарії, Білорусі. Вся заковика в тому – встоять чи не встоять в момент приземлення? Напевно, важливим фактором буде психологія. Дійсно, маючи в арсеналі ефектні «гвинти», їх слід реалізувати в потрібний день у потрібному місці», – зазначає Антоніна Данилова.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також