Мукачівці віддали шану Президенту Карпатської України Августину Волошину (ФОТО)

13
8

Сьогодні мукачівці та краяни, разом зі всією країною відзначають 78-у річницю проголошення Карпатської України.

Сьогодні, представники громадських об’єднань, зокрема міського осередку Товариства “Просвіта” ім.Тараса Шевченка, МО “Союзу українок”, громадські організації воїнів-учасників АТО, воїнів-інтернаціоналістів, МО “Союз Чорнобиль України”, молодіжних організацій, керівництво виконавчого комітету Мукачівської міської ради - віддали шану Президенту Карпатської України, Герою України Августину Волошину, про це повідомив Відділ інформаційно-аналітичних комплексів виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Одразу після цього вирушили до місця, де 78 років тому українські патріоти боронили свободу щойно проголошеної держави — Карпатської України.

Так, делегація з міста Мукачева, відповідно до розпорядження міського голови Андрія Балоги, візьме участь у пам’ятних заходах, що проходитимуть сьогодні в меморіальному парку “Красне Поле”.

Коментарі

Р
Ровтер

Колись поважні ужгородські історики Балагурі (угорець) та Пеняк (русин) написали значуще дослідження "Закарпаття - земля слов"янська". Читайте тупаки, набирайтеся розуму. Без традиційного багатовікового союзу слов"ян нас гет розорвуть. Нашто нам сесь бардак? Завто днись стравлюють українців, русинів і руських. Йсе заморські технології. Завто Александер Духнович був противником "національних" масонських (вать "цвітних") революцій.

ПР
Подкарпатська Русь

До 18:23.До люди я так не говорю.Я лем до тебе і тої што тя вкотила.

Д1
До 14:53

Ко про што , а хворий про своє . Ти ся ни годин укакати , так уроді таблєток продавуть доста . Пісрався ваш Сталін , публювався , і живий занімів , як му Бирія дав яду . Ти ся паскуде поклоняш линінови , панфіловцям , і всяків осталнів нибрязи . Клоуни-карлики тобов кирувуть , ти ім ся поклоняш кацапоголовий дибіл .

ГП
Генцюр Петро Ференцович

А за что? За то, что положил тысячи карпатцев и ничего не добился? Памятники и память неудачникам - панове, у вас нема майбутнього.

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

До Подкарпатська Русь. Мapгo, ти так до людий говориш? До своєї матери так обращайся.

Ф
Фатів

Се про якого волошина ? Тот шо за три дні ся пісрав ?! ))) се тот ко назвав самопроголошена клоуеала ? ! ))) і ко вшанував ? Вісім заоьотних клоунів ))) чого ненапишите як іолошин утікав і чпрятався у чехіі ))) волошин се гуцул який спустився с гор та пісрався а людей кинув на смерть . Та кому ви ся поклоняєте улоуни ? У Закарпатті нико волошина несчитає за людину ))) сам ся самопроголосив і сам ся пісрав . До Подкарпатська Русь сам ти тупа необразоіана верховинська марга .

ПР
Подкарпатська Русь

До марги 12:53. Звержеме кандалы,помяниме і Жатковича і Бровдія і Духновіча....

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Мукачівці- це оці вісім людей? Віддається шана Волошину, бо він назвав наш край Україною; назвав би Руссю, або якось інакше, то взагалі і не згадали би, як не згадують Бровдія, Жатковича та ін.

Читайте також