Мукачівці відзначили 75- річницю Карпатської України (ФОТО)

9
5

Зранку, 15 березня 2014 року, у Мукачеві розпочалися урочистості з нагоди відзначення 75-ї річниці проголошення Карпатської України.

Міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, секретар міської ради Іван Маняк та заступник міського голови Михайло Лабош разом з представниками громадських об’єднань міста поклали вінки та живі квіти до меморіальної дошки Президенту Карпатської України, Герою України  Августину Волошину та до пам’ятного знаку «Борцям за волю України».

Після цього велика делегація мукачівців відправилася до меморіального комплексу «Красне Поле» (поблизу м.Хуста), де пройдуть урочисті заходи за участі наших краян та гостей з сусідніх областей.

Чисельні заходи, присвячені 75-річниці проголошення Карпатської України пройдуть в бібліотеках та навчальних закладах нашого міста, повідомив Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Б
Богдана

РУССКИ ответ на что? :))) что-то я не припоминаю, чтоб Андрей Садовой обращался к туляку Алексею Мурату

А
айно

сычевики вместе с волошиным - гитлеровские сраколизы.

Р
РУССКИЙ

РУССКИЙ ОТВЕТ ЛЬВОВСКОМУ МЭРУ-БАНДЕРОВЦУ: http://www.youtube.com/watch?v=GhVPLUsUyHg

1
123

Віктор Іванович, а де наша молодь? На цих старих "пер""нів" алергія дивитися. Вони нічого корисного не роблять. Хай пройдуться по школам і розказують, як у свій час служили комунякам.

Р
РУССКИЙ

И ПРЕДАТЕЛИ СТАНУТ "ГЕРОЯМИ", А ЖИВЫЕ ПОЗАВИДУЮТ МЁРТВЫМ...

Читайте також