Мукачівці відзначили річницю народження Тараса Шевченка (ФОТО)

9
12

Сьогодні, у Мукачеві провели урочистості за участі громадськості, представників влади з нагоди 203-річниці від дня народження видатного українського поета, художника, громадського діяча, національного героя та символу України Тараса Шевченка.

Як розповідає Мукачівська міська рада, о 15:00 відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзарю на площі Тараса Шевченка.

До присутніх звернувся секретар міськради Іван Маняк.

Сьогодні ж у Мукачівському драмтеатрі відбудеться святкова концертна програма, присвячена народженню геніального пророка українського народу.

Дивіться також: У центрі Мукачева з'явиться алея тюльпанових дерев

Коментарі

О
Олег

Шевченку присвятили найбільше памятників у світі!http://24tv.ua/ru/tarasu_shevchenko_ustanovili_naibolshee_kolichestvo_pamjatnikov_v_mire_n640601.Що ваші Наполеони або Шекспіри з Конфуциями,

3
369

Шо за чмирота туй коменти пише?! То геній, який міг сидіти у Петербурзі і за золото царя малювати, а він бунтував за простих селян-кріпаків! Вічна пам"ять кобзарю!

ДУ
до ушиткых

та вы што. ни рузумиете саму суть?тать увин бов крипаком и символизируе крипакив,т.е.наш народ!...якого крипаками зробив порох и його свита...

М
Мукачівець

І назад хохли навязаують своє . Типирь кіть знають усяде шевченка та типирь треба ся указати . Давайте накладеме памятники порошенка бо його уже цілий світ знає і будеме йому ся покланяти . Я считаю шо памятники мають боти нашим Закарпатцям які родились і зробили для свого краю Закарпаття . У нас у Закарпатті є доста своїх письменників і великих дюдей .

2
211

що не день - то свято

Р
Русин

То-то батрака бомжа восхвалявуть щезли бы ути украинце фу ганьба смих

О
Отиць

Плачений мітінг бюджетників? :)

ДН
До нижніх коментаторів

В багатьох країнах світу стоять пам"ятники Т.Г.Шевченко виходцю з України і всі сьогодні несуть йому квіти. І замітьте -чудові пам"ятники а не тільки погруддя як у Мукачеві. Біля школи №1 таке ж погруддя Пушкіну і 123 вибач ,а яке він має відношення до Закарпаття і до України? Просто Великі люди знані по всьому світу і світ це оцінює.ЗРОЗУМІЛИ?

Ч
читач

Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. подивитися на обличчя перших осіб влади міста, Шевченко би вмер заново, лицеміри

Ф
Фатів

А ко вто шевченко ? Родився у Мукачеві ?

2
223

Він самий головний закарпатець.Жив за рахунок москалів і обс...ав їх,настоящий українець

1
123

Вибачте ну взагалі яке відношення має до Закарпаття ??? Хотя би раз тут він був , чи взагалі знав що такий шматок існує в Австро-Угорщині ????

Читайте також