Мукачівці вітали військових із Днем захисника України (ФОТО, ВІДЕО)

3
4

Урочисте святкування проходило у залі Закарпатського обласного державного драматичного театру драми і комедії.

На святі були присутні військовослужбовці АТО зі 128-ї бригади, військові лікарі, ліцеїсти та волонтери. 

Для бійців АТО підготували насичену святкову програму з піснями та танцями у виконанні відомих артистів та творчих колективів. 

З вітальним словом до військових звернувся міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, який згадав про подвиг українських солдат у зоні проведення АТО. Крім того, мер нагородив окремих бійців почесними грамотами та подарунками.

Грамотами виконавчого комітету Мукачівської міської ради були також нагороджені волонтери Людмила Бандурчак та Наталія Зотова. 

Mukachevo.net

Коментарі

ДБ
До батьки 2

Де був ентузіазм керівників гуртків Будинку школярів та рівень їх колективів до приходу керівника закладу Г.Я.Пенської (яка доречі режисер за фахом та кваліфікований спеціаліст). Батькам слід поцікавитись, яким шляхом і методами досягнуті результати в гуртках Будинку школярів.

Б
Батьки2

Забули про Пенську,не велика біда!будинок школярів тримається на ентузіасті вчителів ,наприклад Ткач О.Д.,колективи якої найкращі!

Б
Батьки

Добре, що творчі колективи є, але нажаль приміщення Будинку школярів ще й досі не відремонтоване. Надіємось, що влада прийме мудре рішення і в найближчі строки його відремонтує.

Ж
журналіст

Перед тим як публікувати матеріал,треба уточнювати факти,назви,імена.Це - ази журналістики.Учасників АТО вітали заслужений артист України Олександр Садварі та творчі колективи Мукачівського Будинку школярів,керівником якого є Галина Яківна Пенська.

Читайте також