Мукачівці влаштували флеш-моб у підтримку літери "О" в кінці слова Мукачево (ФОТО)

6
36

Всі бажаючі вийшли в місто та фотографувалися в знак підтримки того, що назва рідного міста повинна закінчуватися саме на літеру "о", а не "е", як внесено у Державний класифікатор об’єктів адміністративно-територіального устрою України.

Організатори зазначили, що це дуже позитивна ідея, ідея яка лише може об`єднувати всіх Мукачівців в любові до нашого міста.

Раніше повідомлялося, що на розгляд в парламентський комітет Верховної Ради вже внесено необхідний пакет документів, який би дозволив внести зміни до "класифікатора" і відновити звичну назву міста МукачевО.  У місті проводились громадські слухання. Так, Мукачівська міськрада офіційно підтримала перейменування міста. А за нею і Закарпатська облрада.

"Сама ідея започаткування і проведення флеш-мобу з символікою МукачевО виникла спонтанно і так саме спонтанно реалізувалась. Може тому на перше фотографування прийшло не так багато людей. Але вже згодом дуже багато знайомих, друзів і просто Мукачівців дзвонили та писали з пропозицією продовжити цю традицію. Так що впевнені, що на слідуючих фото Мукачівців  буде все більше і більше! Цей перший флеш-моб перевершив всі сподівання з позитивних відгуків!", - зназначає один з організаторів акції Сергій Альохін.

Організатори закликають долучатися до цієї гарної акції.

Коментарі

А
Адік

Я теж люблю своє рідне МукачевО!

Z
Zoltan

Мукачеве это типичная украинизация! Кстати: организуйте флешбом в зашчиту названия Мункач (происхожденеие между прочем словянское!), и не будут ниукакие споры!

Л
лоци

БАРСИ Я ПУДЕРЖУВУ ВАС ЛЮБИТЬ МУКАЧЕВО

ДМ
до марги 21.12

диван заводи уже,бо докі доїдеш,та уже ся постарієш...а набити ти можеш хіба лем то шо усереш...руками то пак потовчи файно

Л
лоци

дитьом та онукам 20 ти тисячникам комунистам любиться мукачеве а не истина МУКАЧЕВО аводь МУНКАЧ

*
***

Странно ! Из-за одной буквы такой шум... И никто не помнит, как же город называется? Мукачево? Мукачеве? М У Н К А Ч !!!

П
Пітю

Респек і уважуха!!! Се МукачевО Пітю! Приїду домів всім обіженним тіпа тої "марги" що всім пише іпало наб"ю Привіт зі Сходу.

І
Ілля

Молодці хлопці, незважайте на обіжених і злих злопихателєй! Підтримую Вас!!! З повагою з Полтави!

Ж
женя

в чесности алехина маю сумниви.

Я
Яна

Дуже гарні позитивні фото і наше місто! Подивилась фото і аж зарядилась позитивом! Почитала коменти і здригнулась! Звідки стільки злості і негативу? Дівчата та хлопці не звертайте увагу, Ви молодці! Дякую за позитив.

Ю
юлій

обов"язково переіменувати Ужгород на Ужмісто. Бо город то по мацкальськи, по українськи -місто. Або вариш по нашому

1
111

Если каждый Мукачевец вместо котиков и няшечек запостит хоть одно такое фото, то Мукачево знали бы не только по расстрелам и разборкам

Р
Руснак

До організатору- МОЛОДЦІ! А поцріоты, які ниже уткрывавуть свої отхожі міста, советуву чесати у мукачеве і вирьжом на мукачевому, бо наш любимый вариш, іменоєся-МУКАЧЕВО! Накулько вперта Україна і націоналішты. Кулько їм тувчуть, ош не коверкайте назву.Вни і зато бодуть выкалуватися.Як у на кажуть:"Впертый дурному брат!" А пак ся чодувуть ош їх закарпатці не навідять!

ДВ
До всіх

Шо ви тй чешет? Ко з вас марги був на майдані? Нико? то не чешіть мені туй

P
Petr

"до нижньої марги" klasicheskiy ubludochnij bot-provokator. Nichego v zhizni ne sdelal choroshego, poetomu s izloj takoj, neudachnik

ДН
до нижньої марги

ти марго сиди там де сидиш і не воняй...всі великі патріоти по заграницям..майданутий заграничний баран

P
Petr

vsegda kogda kto to delaet pozitivnoe nahodjatsa idioti kotorim tolko bi vse obosrat. takie duraki poluchajut ot etogo udovolstvie, moralnie urudi. V Evrope kaghdij zhitel est patriot svoego goroda! Rebyata molodci! Kogda to ja tozge zhil v MukachevO i ochen ego lublu! Esli b zhil i sejchas to obyazatelno prisiedinilsja k rebyatam!

ДД
до дурка 18.04

тоди ти не мукачівець,а мукачОвець,пиши правильно,сомаре..а я народився в МукачевІ,ІдІоте..а не у ВЕ чи ВО

ДМ
До Мукачевець

Я з вами згоден! Перекручування назв, це неповага до жителiв! А про перекручування iсторiї - вообще лiпше промовчу...

5
55

устройте акцію в підтримку букви О в слові дуркО

Я
Яник

Батя, мы старались!))) І робимо щось корисне, і інколи щось популіське ;)))

М
Мукачівець

Не знаю чому "редакція" не опублікувала першу складову, а одразу акцентувала на другій. Так от до "до Еріки", "до мукачівця та друга" та "дюрі" Основна ідея моралі полягає в тому, що якщо ми відверто демонструємо свою любов до рідного міста, то звісно і маємо робити для нього лише добрі речі. І це не страшніше ніж висловлювати своє захоплення Києву, Одесі, Парижу... А гуманітарна частина з перейменуванням це вже друга складова. Можливо тобі і буде зручно жити в МукачевЕ, а мої діти народились і живуть в МукачевО. І виховуємо їх з любовью до рідного міста, а не "гостримо лижі" за кордон. Коли твої рідні отримають документ де буде вказано МукачевЕ, то не дивуйся, то теперішня офіційна назва нашого міста в "(Державний класифікатор об’єктів адміністративно-територіального устрою України". Тому закінчуй лити желчь, таксуйте, а краще йдіть зробіть щось корисне. І буде вам честі...

А
Артур

Привіт друже)))

Т
Т.15

Привіт, Артурчик! Радий тебе бачити.

ДЕ
до Еріки

Шановна Еріка, ніж перейматися одною літерою в назві міста, краще вивчіть свою державну мову, тому що це кАшмар. А племіниця КОТРИЙ отримав паспорт нехай звертається до суду, помилки завжди будуть незалежно від О абе Е. А якщо нема чим зайнятись в житті то приєднуйтесь до цього "флеш-мобу", побачимо скільки тунеядців в намому місті

Б
Батька

Короче я не розумію людей які написали противні коменти. Флешмоб правильний указали владі ож не Е а О правильно! Все починається з того що відстоюють мелочі!!!А якби переназвали в Дурковію тоже би боло ок?а то посталрювали рагулі Червеневе, Страбичеве, Лохове ітд. І Марія пишуть в загран паспортах як Mariia - такшо кіть не хочете оби ся з Вас заграницею сміяли. Вперед відстояти розумні речі, тупе відкинути

ДМ
до мукачівця та друга

чим ця "акція" створює гарний настрій? аргументуй будь-ласка. Хида-що Мені дійсно створює гарний настрій коли дивлюся на цих клоунів. "акція", "флеш-моб" щоб змінити одну літеру. Вдумайтеся люди: змінити літеру. Що це змінить? Давайте відразу змінювати цілу назву. Чим ці фотографії та "акція" популяризують місто? Тим що показуємо що тут проживають люди яким зайнятися нема чим? Ідіть дітей виховуйте

Е
Ерика

Моя племяница получил новый паспорт где написан МукачевЕ это кашмар. Нельзя открыть счет банка, с свидетельсво о рождениии тоже проблемы Там написан МукачевО. какой дурак Украины придумал МукачевЕ?

М
Мукачівець

Молодці ребята, хоть хтось у городі створює гарний настрій!!!

Д
Друг

Ми лиш сфотографувалися для популяризації міста, у вільний від роботи час, чисто на ентузіазмі ))) Редакція сайту зробила з цього новину! Не сердіться кого роздражають наші обличчя, ми з добрих міркувань! Не будьте такими злими!!

ММ
Мукачево Майліпшоє

ідея супер! питання Коли? Де?

М
молодці

так так молодці, змінити Е на О і життя всіх мукачівців зміниться. давай піпл хавай, септембер фест, усилякі фештивалі де мош напитись та нажертись, а типирь іщи Е на О. Жизнь в МукачевЕ становится все веселее. Організаторам цьої порну*и потрібен піар. Д*біли б*я!!!

ЖМ
житель МукачівО

М О Л О Д Ц І ! ! !

ДД
До дюрі

Дюріко ти сам все перерахував, а може і не все... А що ти зробив для міста?

Д
дюрі

знову Альохін. ясний пень кому ще в голову може прийти такий ідіотізм. А шо там з намальованими лавочками та клумбочками? все вже? парк привів до ладу? шось останнім часом сайт много пише про цього Алйохіна. Шо до файти прилизався?

В
Вероніка

Повідомте коли і де слідуючий раз буде. Дякую

Читайте також