Мукачівці влаштували парковку прямо у центрі міста (ФОТО, Оновлено)

8
13

Як повідомляє кореспондент Мукачево.net наразі у центрі міста у пішохідній зоні на вулиці Миру припарковано близько 9 автівок.

Місцеві припаркували 7 авто з одного боку вулиці та 2 автівки з іншого. Одна встигла поїхати подалі від камери журналіста. ДАІ на таку практику ніяк не реагує, адже це не перший випадок паркування у пішохідній частині міста. Особливо часто подібні парковки влаштовують біля кав'ярень.

Між тим, після появи цієї публікації до редакції Мукачево.net звернувся один з власників припаркованих авто з аргументацією, що він живе в центрі міста й місцева влада обмежила йому можливість під'їзду до помешкання, а також вільного паркування неподалік.

Також під час розмови редакція перепросила за формулювання "олені" (безособистісне та в лапках, та все ж) як не доречне у даній ситуації.

Коментарі

.
...

До 123 Пульти не дають у Варишській хижі, а продають. Якщо не знаєте, утримайтеся від коментяря. Саме Варишська хижа наклала їх на пішохідній зоні й через півроку зробила з безкоштовної парковки платну.

ХВ
Хочете в ЄвропуЄ

Поступайте як у Європі. По пішохідній зоні там не їздять. Можливо тільки у відведений час. І не потрібно проситися.

Ю
Юзер

До речі. Деякі факти на рахунок стоянки. Багато хто з цих людей мають навіть гаражі в межах дворів, однак БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ВЛАДИ яка допустила самовільну застройку закривши в'їзди у двори призвела до того що люди ВИМУШЕНІ ТРИМАТИ МАШИНИ НА ВУЛИЦІ. Адже в'їзд у двір закритий. Для прикладу - ситуація у дворі по площі Миру 17-19. Мешканкою пл.Миру 19 кв2 був перекритий в'їзд у двір. тож не судіть людей не знаючи обставин!!! згадайте біблію: Не судите да не судимі будете!

Ю
Юзер

Мені цікаво, невже у власника цього порталу так багато грошей щоб необосновано звинувачувати людей чиї авто на фото? адже публікація цієї статті цілком і повністю може бути подана до суду про вішкодування моральних збитків.І сума цих збитків законом не обмежена.Хоч 1 млн хоч 10.І якщо редакція порталу програє суд (а вона має 100% шанси програти)- то чим вона буде розраховуватися ? "Натурою"? особисто я вважаю що потрібна модерація і відповідальність за свої слова. якщо ти комусь "лізеш в очі" як це робить АНОНІМНИЙ блогер який вдає з себе "пупа Землі" з журналістики - значить будь добрий - ЗБЕРИ ДОКАЗИ ПРОТИВОПРАВНИХ дій і надай їх відповідним компетентним органам.В іншому випадку - будь готовий розрахуватися за свої слова. До речі більша частина тих машин,що на фото - машини мешканців саме прилігаючих будинків і згідно законодавства вони МАЮТЬ ПОВНЕ ПРАВО НА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУДИНКОВОЇ ТЕРИТОРІЇ. В т.ч І ДЛЯ СТОЯНКИ АВТО ЯКЩО МУНЦІПАЛЬНА ВЛАДА НЕ ЗАБЕЗПЕЧИЛА ЇХ БЕЗКОШТОВНОЮ СТОЯНКОЮ!

П
писач

Про товар в сумках. Завозити в магазини до 7,00 - 7,30 ранку поки немає пішоходів. І автяки киш. Тримайте в дворі,де живете, на стоянці. З 7,00 і до 23,00 ніякого руху в центрі.

HK
Horb Krisz Zol

Згідна з 007 А те що в когось там є магазин і товар туди завожує то все фігня най на пличах сумки носить. А вообщето просто так там непаркується ніхто!!! Бо тіпа всі аш так по правилам папкуються иіж самі ДАІшники!!!!!! Всім надалі доброго дня! Я тоже в центрі паркуюся томущо місто наше необладнане нормальною парковкою!!!!!

П
Простак

То напевно представники "Пятого сектору" - їм тепер все можна.

0
007

наприкоад я там живу і мої батьки лишають машину біля будинку зачіть я і моя сімя олені?

.
...

Цікаво, той "олень" який писав цю статтю паркує свою автівку не біля власного будинку, а в іншому кінці міста?

F
Firefox

А никто не задумывается что тут ещё и люди живут и это их машины? А вот напротив ощадбанку уже несколько лет паркуется всякая быкота прямо на тротуаре, под самые кусты, что пройти людям негде, так до этого дела нет! А мамочкам с детками из садика по дороге приходится идти...

1
123

Кампец! А шо ви удівляєтесь!? Там паркуються лише ті машини, які мають пульт від шламбаума! А пульти де роздають? У Варишськів хижі! А ко там газдує?

*
******

Не можу зрозуміти чому хтось дозволяє собі інших називати оленями - вас же точно так можна назвати і дописати статтю не меншу а цікавішу із фактами покруче ваших і тоді прийдеся як усе видаляти користувачів прошу такі статті не писати це образа!!!!!!

*
***

А потім дивуємось, що у пшоні заводиться "червак" пшонка з його мільйонними статками!Вони с**ти хотіли на нас, але роблять це в золоті унітази, показуючи , що вони "цінують" народ на вагу золота.

Читайте також