Мукачівці вшанували пам'ять воїнів-визволителів (ФОТО)

8
18

Сьогодні, 26 жовтня виповнюється 72-а річниця визволення міста Мукачева від фашистських загарбників.

Секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк, заступник міського голови, керуючий справами Олександр Галай разом з керівниками ветеранських громадських організацій міста, представниками громадськості, покладанням квітів до пам'ятників воїнів-визволителям, вшанували пам'ять загиблих.

— Спливає час, виросло не одне покоління, яке виховувалося на подвигах воїнів-визволителів, на подвигах тих, хто віддав своє життя у боротьбі з фашизмом. Сьогодні перед нами стоїть завдання відстояти свою рідну землю від зазіхань підступного агресора, а також робити все для утвердження миру та злагоди на рідній землі, — йдеться у повідомленні відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

Коментарі

Р
робот

Мукачівцю шось застив , прімкнувись язик ?? , ти такий мукачівець як я масквич пля

Р
робот

Мукачівцю , кого ви називаєте фашистами поясніть будь ласка , і кого асвабадітєлі освободили напам*ятайте будь ласка , бо ми корінні тут ци видите не в курсі

М
мукачівець

Молодці, що вшанували борців з фашизмом. На жаль, деякі коменти свідчать, що дух фашизму ще не поборено !

*
*****

Василю і Мукачівцю,предки ваші точно були ГУКАНАМИ,бо зовсім недавно-в минулому столітті-сільське населення переважало над міським,так історично склалося.Всі ви вийшли з села,заспокойтеся)

АС
Адмвністратору сайту

За ТАКІ коментарі як у Василя- кримінальний злочин. Фільтруйте трошки базар цих поганців, якщо не хочете попасти у список неофашистських ЗМІ

Р
робот

Стаття не вірна , Мункач не звільнили , його окупували і се є факт , хоть тисячу пам'ятників покладіть

5
55

сначала позбивалисьте з памятника ордени,тепер вшановуєте?паскуди двулічні..ни одна тварь ся не спряче,прийде час

М
Мукачівець

Василь вам всім тупакам і дебілам всьо розпичаі Васька тм всьо правилтно написав .

Ф
Фатів

До 26.10.2016 22:22 Я нигда не бов українцьом і хохлом . І не буду !!! Майбутнє якоє ? Якоє українці написали або хохли ? Де твої українці і хохли боли 1200рокіі назад ? Чи ти щитаєш карпатську русь з буковинськов які хотіли у 1939 р захватити у мадярів землю яка принадлежала їм 1100 років ? Ти дебіл ? Так повчи історю .

В
Василь

На фото,в основному,одні селюки. Селюкам до приходу Червоної Армії вхід/в'їзд в Місто був ЗАБОРОНЕНИЙ! У Вароші жили тільки німці,чехи,євреї,росіяни і мадяри. Ці народи і створили Місто в тому вигляді,в якому ми його знаємо зараз. Ну,з євреями все ясно(як я Гітлера ЗАРАЗ розумію!)...А ось якого цього комуністи запустили в Мукачево тупих злодіїв-рагулів?! - треба їх декоммунізіровать. Гукани,ДОМОООЙ! Чемодан-автовокзал-рідні села! "Давайдосвиданья!"

М
Мукачівець

Всім розумникам . На якій підставі находилось Закарпаття у стані СССР І ПОТІМ У ССР ? НА ПІДСЬАВІ ОКУПАЦІІ ЯК І КАЛІНІНГРАД .

М
Мукачівець

Йовжі та от кого визволили ? Клоуне ))) ! Мене не боло би ? Да ти залетноє сміття не суди по собі )))) . Моя родня бфлбше 600 років туй жиє . І никуда не втікає як другі .

?
??????

мукачівець і фатів ви справді українці ?? якщо так то майте повагу до минулого нашої країни

П
Петро

Таки визволили від нацистської погані.

Ф
Файта

Не визволили би Мукачевегомуго війська генерала Петрова, то .....Мункач і близько не був у складі України.Коли зажерєшся, то забуваєш кто прикапчав Закарпаття до України.Потрібно памятати. Вас сьогодняшніх ще скоріше забудуть.

Й
Йовжі

Якби не було цієї Перемоги, слв"ян давно би зачистили, а такі як Мукачівець та Фатів тупо не народилися б.

Ф
Фатів

Сборіще клоунів яке немає нияке відношення до цієї клоунади та які нічого незробили для нашого міста . І дуже цікаво від кого і від чого звільняли наше місто ?! Може треба вже звільнити наш край від таких паразитів ?

М
Мукачівець

Визволителів кого і члго ?

Читайте також