Мукачівці вирішать, чи перепоховати загиблих воїнів з центру міста

7
15

Рішення про призначення консультативного опитування мешканців міста Мукачева було прийняте на сьогоднішньому засіданні мукачівської міської ради.

Як йдеться у рішенні, опитування планують провести ще до кінця 2016 року - з 18 по 25 грудня.

На консультативне опитування мешканців міста Мукачева винести наступні питання: 

- Чи схвалюєте Ви обов’язкове включення до щорічного бюджету міста Мукачева надання адресної матеріальної допомоги пенсіонерам та працівникам бюджетної сфери міста? 

- Чи схвалюєте Ви перенесення з почестями поховань загиблих з центральної частини міста Мукачева на центральне кладовище міста Мукачева? 

- Як Ви оцінюєте зміни в медицині і які проблеми в цій галузі Вас турбують найбільше?

- Як Ви оцінюєте зміни в освітній галузі і які проблеми в цій галузі Вас турбують найбільше?  

Питання про  комунальне підприємство пасажирських перевезень, відправили на довивчення.

Пропонується встановити вид опитування при проведенні консультативного опитування мешканців міста Мукачева: таємне голосування по опитувальних листах на дільницях для проведення голосування.

Також буде створено міську комісію з консультативного опитування мешканців міста Мукачева, до складу якої увійшли представники всіх фракцій міськради.

Коментарі

П
пенсионерка

К ОЛЕГУ: давно пора перезахоронить воинов освободителей на городское кладбище со всеми почестями, а городу жить в полную силу , в т.ч. организовывать все фестивали в центре ( как и было до этого), чтобы иметь свое собственное лицо в стране!!!!!!!!!!

О
Олег

Мда, стыд и позор. У меня даже слов нет. Как такое вообще в голову прийти может? Миськраде что, делать нехер? Все патриоты? Патриоты чего? Или если перезахоронить, то сразу заживем? Вот читаешь здесь новости, а новости каждый день одни и те же: где какого наркомана поймали или бедолагу с цыгарками. Когда будут новости про заводы и пароходы? Не ваше это дело. Вы, лучше думайте, как народу денег в родном городе заработать и чтоб дети в садиках не замерзли.

В
Володимир

Давно пора це зробити!

ДН
Для недовольных!

Не пытайтесь использовать души захороненных в центре воинов в своих политических целях, как это сделали, чтобы утвердить себя, коммунисты в 45 году! Вспомните традиции предков: за кладбищенской стеной хоронили только самоубийц и преступников. Останки павших воинов С ПОЧЕСТЯМИ и молитвой надо перенести на кладбище, чтобы наконец-то их души успокоились.

4
4444

Ко за перепоховання горіти вам у пеклі і вашим предкам

ПП
Петя Пятак

Шкода, що ті мукачівці, хто зустрічав цих вояків з радістю,що вигнали угорську армію, та СС з вароша, вже нічого не зможуть сказати в захист цих поховань. Нема, не повернулися 16 тис євреїв-мукачівців з Освенцима. А хто разісно тоді підтримав створення гетто за Ратушею?? Хто хвалився, що знесуть будинки (по вул Валенберга) та построять на їх місці "зразковий район, де будуть жити обрані громадяни"?? це все робила Міська рада 1944 року. Тоді "очистили" варош від євреїв, зараз хочуть очистити центр від поховань і памяті тих, хто це місто рятував від нелюдів.

П
Петро

З почестями перепоховати на кладовищі.

P
Pishti

Народ, тільки комуністи-некрофіли хоронять людей на в центрі міст, як от і в москві до сих пір лежить чЛенін. Давайте будемо цивілізованими людьми і виправим це радянське збочення. Могилам місце тільки на цвинтарі!!!

5
53

наш центр то не кладбище

І
Іван

Сподіваюсь мукачівці зроюлять розумний вибір. Поховання в центрі міста, на площі, де регулярно проходять народні гуляння та концерти - це просто абсурд.

ДБ
Дюрі бачі

Нарешті!!! Могилам не місце на центральній площі міста.

ДД
до дебіла

ДЕБІЛ ти, з наголосом на перший склад. Якби не ті, що там лежать, то коріному населеню безвіз нах бувби не потрібний.

P
ProRock

Шановні майте розум і повагу...(розриті могили ще нікому добра не принесли) ще ж памятник!!! щоб Ви минуле своє памятали... подобається мені стиль написання статтей :"Мукачівці вирішать" (ще нікого не питали )"Питання про.....відправили на довивчення." для кого ЦИРК?

Р
року

Ти ДЕБІл

Р
рок

А ба ци є там захоронений бодай єден мукачовиць. Ідентифіковати та одправити НА РОДІНУ.

Читайте також