Мукачівці вийшли на вулицю, аби прибрати своє місто (ФОТО)

13
8

В Мукачеві триває загальноміський місячник благоустрою.

Його було оголошено задля впорядкування скверів, парків, площ, набережних та вулиць міста. Cьогодні до загальноміської толоки долучилися представники підприємств, установ та організацій міста на закріплених та прилеглих до них територіях, мешканці міста. Всі вони наводили лад прилеглих до домоволодінь територіях , садили дерева, облаштовували нові зелені зони, проводили очистку зелених зон.

На толоку вийшли депутати, працівники виконкому. Цього дня приводять до належного естетичного і санітарного стану парки і сквери, дитячі та спортивні майданчики, інші об’єкти масового перебування та відпочинку городян. Працівники мерії прибирають набережну Латорці від Паланківського мосту до монастиря. Також упорядковують зелені зони в Росвигові.

Водночас, у місті прибирають несанкціоновані сміттєзвалища. Комунальників підтримали медики та освітяни. Біля освітніх та медичних закладів не тільки прибирали території, а й в ці дні висаджували нові дерева.

Мукачівська міськрада

Коментарі

М
МУКАЧЕВКА

Штрафовать надо строго и неукоснительно всех, кто бросает за собой мусор! стыдно, что бюджетники, школьники наводят чистоту за неряхами. Городу обязательно, воспользовавшись положением о самоуправлении нужно разработать штрафные санкции к тем, кто загрязняет город.

Д1
До 1234566

З приводу одиноких матерів ви погорячилися - різні долі бувають... але про маргиналів - в саму точку!

1
1234566

Це не нормально, коли державні службовці, або інші службовці під примусов збирають мусор за різними маргіналами. Для таких робіт є спеціальнл створені ком.служби, які отримуюють заробітну плату, або нехай прибирають особи потипу мать одиночки, яких ми утримуємо з них хоч якась буде користь

Т
тьтя

Ви правду пишете ,вони написали вийшли вчителі,медики .А на біржі тисяча людей стоїть заплатіть їм так позбираютьтак і живемо .

В
Володимир

Для чого дивитися за чистотою протягом року і штрафувати або здійснювати якісь інші заходи із тою немзою, що смітить довкола себе, якщо можна під благородним соусом "догляду за довкіллям" вигнати саму безправну верству населення - БЮДЖЕТНИКІВ і нехай збирають чужі г**ни та шприци пірвані собаками памперси. Їх найлегше схилити над тим сміттям, ніж рокаш безробітних лодирів "алкоголіків-туніядців". які вижруть на лавці пляшку-другу і тут же її нахабно розіб'ють!

В
вуйко

красні жінчовки із міхами лем у міхах сміття мало ...

М
Мукачівка

А що в Мукачево краще?Ви тільки поглянте,яке сміття після себе лишають рибалки на березі річки.Я за штрафи.Насвинячив-заплати штраф,може хоть так люди навчаться не свинячити,Штраф дуже гарно діє на розум.

М
Марина

Це подарунки від мешканців Чинадієво, там масово люди скидують сміття у р.Латорицю безнаказано. Більше можна дізнатися у ФБ. А ви прибирайте.

Читайте також