Мукачівці визначили хто урочисто запалюватиме вогні на міській ялинці (ФОТО)

10
8

Раніше Мукачівська міська рада влаштувала інтернет-голосування за почесну місію запалювання вогнів головної ялинки Мукачева серед талановитих дітей міста.

Вчора, 17 грудня, завершилося Інтернет-голосування за почесну місію запалювання вогнів головної ялинки Мукачева серед обдарованих та талановитих дітей міста.

Міська рада пише, що переможцем відкритого Інтернет-голосування стала Даніелла Мельничук, учениця Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. Т.Г. Шевченка, член Мукачівської ради старшокласників міста, Президент шкільної республіки, стипендіат премії Мукачівської міської ради у галузі освіти, неодноразова переможниця учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, якій віддали найбільшу кількість голосів - 728.

Результати голосування можна переглянути за посиланням.

Вже сьогодні о 17.00 годині засяють вогні головної ялинки Мукачева. Також на малечу чекають забави з Миколайчиками та солодкі подарунки.

Коментарі

С
Справедливий

Завжди ТАК було ,що тупаки ,яких у класах чи групах переважна більшість, ЗАЗДРИЛИ більш успішній меншості. Батьки такі ж. І це ,на жаль, правда !!!

В
Вітя

Які в нас люди "доброжелатели" . Це ж може дівчинка читати, і їй приємно чути що всі думають про неї, що всі досягнення через зв"язки батьків чи ще когось... Люди.. будьте добріші))))

ФР
Фантомаск Разбушевальцман

А почему сироте не дали радость зажечь ёлочку??? ФУ

М
Місцевий

Доченька чийого можновладця?

Р
Рем

Чия сесе учениця? Якого бoсмена чи чинушi ?

ДМ
для мУдераторов

но типирь май файно

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Вибачте, дійсно, кумедна помилка)

ТС
Тот самий

« урочисто затоплюватиме міську ялинку » ялинка не мачка щоб топити. Може запалювати?

Читайте також