Мукачівці забезпечені медикаментами на 100% - Луп’як

7
18

Про це заявив головний лікар Мукачівської ЦРЛ Ярослав Луп’як на прес-конференції.

За його словами всі пацієнти, які перебувають на стаціонарному лікуванні отримують ліки безкоштовно.

«Нами проведено детальний аналіз для того, щоби покращити надання медичної допомоги мешканцям міста. Рішенням міської влади передбачено кошти на 100% забезпечення медикаментами пацієнтів.  Колектив схвалює такі новації, адже ми не змушуємо пацієнта бігати аптеками міста, він отримує ліки безкоштовно. Також ми контролюємо як використовуються  ліки», - каже головлікар.

Ярослав Луп’як зазначив, що в лікарні переглянули й систему харчування, запрацював у новому форматі харчоблок. «Те, що якість їжі покращилася відчувають пацієнти. На цьому ми не зупиняємося. Лікарню очікують ремонти та придбання обладнання», - резюмував керівник закладу, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

М
МуНКАЧ

Наміри хороші а насправді все виглядає так деякі лікарства надають хворому в лікарні а дорожчі пропонують купити самому бо без них виздоровлення не буде от такий сервіс лікування

В
Василина

ХА-ХА 3 раза!!!

Т
Таня

То не лиш в Луп'яковому роддомом гроші за операцію просять. Просять у Хусті і Виноградові. Щи й як просять. Де є прокуратура і нова поліція?

Б
брехня

брешіть нагло про щось інше, а цю аферу много пацієнтів проходять самі і нашто такоє говорити, то що невелике покращення є, то факт, але це лиш початок року і грошей на ліки мало би вистачати всім. А з Лупякового роддому більшість пацієнтів заставляють купувати ліки за свій рахунок і операції тоже платні, але і пацієнти виноваті, бо терплять та і коли лігаш на операційний стіл, то не дуже хочеться скаржитись що просять дохтори гроші за роботу. Короче, замкнутий круг і один обман народу.

КД
кабінет довіри

Как может работать психологом в ЦРЛ «специалист» без диплома врача? Мало того она настолько уверена в своем «опыте», что в медицинские карточки вносит записи как врач! Это подсудное дело, кто понесет ответственность за подлог? Кто ответит , что «известный психолог» мукачевской ЦРЛ Колядка Людмила (бывший банковский клерк и бухгалетр) переквалифицировалась некогда в практикующего психолога, в области медицины, какой диплом медицинского вуза она получила как врач, именно какой выш окончила, когда и где? На платных курсах за месяц можно получить надлежащую специальность психолога, это же узкая специализация, требующая сильных знаний и практики. Возможно некогда она получила диплом психолога у ректора МДУ щербан?

М
мукчівець

для чого так брехати,швидка привозить хворого з цукровим діабетом в стані приступу у приймальне відділення а його родичам говорять що ми не можемо перевірити на вміст цукру в організмі,бо нема реактивів

5
555

да коли идеш у больницью та ничого свого немають всьо заганяють идить купить даже свого шприца недадуть.

Р
Руснак

Люди,што з Вами? Вам не угодиш нияк.Це якиїсь вірус засів у головах. Тать за 25 року першый раз чуву таку новину.Першый раз люди в больници мавуть лікарства.Зато пишу щи раз ош можесьте не усліпали про што бисіда. Дай Бог здоровля і многая літа Лупякові і Балогові!

ДМ
до муд..ків

Парадокс в тоиу, що реально ДОБРА справа, але все рівно є муд..ки, яким і це не до вподоби. Майте мужність признатися, або просто промовчіть....

?
?

А грошима для купівлі цих "безкоштовних" медикаментів мукачівці забезпечені?

Я
Я

Ай молодці!

В
Відвідувач

Чому не публікуєте всі коменти???

В
Відвідувач

Ліками може й забезпечені, але чомусь паціентам деякі лікарі пропонують купити ніби - то більш якісні ліки за свій рахунок!

О
Олег

Попісятися можна з сміху! Луп'як - реформатор! Не смішіть мої тапки!

Г
Галя

Обо так Андрiйко бов забеспечений , та его файта

Я
Я

Лупяк молодец ! Профессионал !

У
Ужгородець

Відчувається державний підхід керівництва мерії .

В
вфц

ага точно так і буде

Читайте також