Мукачівці жаліються на підняття тарифів за блакитне палива (ВІДЕО)

8
26

Підняти тарифи - підняли, а звідки взяти на них гроші - не пояснили.

В урядовців з людьми розмова коротка, не платиш за газ – живи на вулиці, передає М-студіо.

Нелегко з підвищенням ціни на блакитне паливо буде й місцевій владі, адже економити доведеться на всьому.

Коментарі

.
.

До rem.У мене до майдана всьо боло добре, зомбірований бандеро

К
Ковач

Не майдан у вшидкому виден, видн1 деб1лы тай "кчеми" так1 ги рем из кероекешом, як1 до типирь не розум1ют зашто тай нашто вун бов учиненый! Крали кажете 24 р.? А типирькы што чинят? Крали, крадут тай будут красти! радуэ лем эдно ож уже видав не довго. Ем1гровати? Нигда-шуга! Моя д1днина тай утцюзнина туй. Я не украйиниць тай не руськый, не э у ня кочовых гену, обым не мав пристанИща та фурт глядав де мош жити а нич не робити!

М
Монтян

www.youtube.com/watch?v=nPxSAZE812M&t=378 Украины больше НЕТ!

R
rem

Кому не любиться - границі откриті - емігруйте, а ни нийте туй на сайті. Майдан не винен у ваших проблемах, читай коменти ниже.

.
.

Грьобані "патріоти" розвалили остатки держави, а типир крайніх глядавуть, припалибисьте уєнно з майданом своим

К
керекеш

Деякі співгромадяни піднімають вой нібито Майдан винен в тому що ви нікчеми ніяк не хочете жити по закону. Друга проблема в тому що ви на стільки тупі що неможете розібратися із за чого таке ціноутворення. Щось схоже було із збитковими шахтами донбасу коли всі платники податків мали дотувати збиткові шахти, а місцеві вили мантру "донбас кормить всю Україну".

R
rem

Від емоцій нич не поміняється. Реформи в державі не проводилися 24 роки, а тут всі всьо списують на Яценюка. У мене до уряду тоже мілліон претензій, але ми не можеме ігнорувати і обєктивну реальність. Україну за 24 роки розкрали безбожно і було би пів біди, якби вкрадене було проінвестоване в Україні. Просто на сьогодні всі проблеми накопичились одномоментно і тому їх вирішення буде максимально болісним: девальвація, тіньова економіка і відповідно низькі пенсії і ЗП бюджетників, розвалена армія, корупція, неефективні держмонополії і т.п. Ми всі будеме платити за 24-річну затримку з реформами. Треба визнати: народ України живе в біді, а сив бідов уряд іще і неефективно управляє. Але обєктивний факт залишаєся. Як приклад, девальвація: курс 40 - не має під собою обєктивних факторів, але при структурному дефіциті платіжного балансу курс не може бути менше 20 грн/доллар. Тарифи мають в собі корупційну складову, неефективність держмонополій, але ціна газу не може бути менша 5 грн/куб.

К
кулявлоб

rem - іди на х.. зі своїми порадами, математик херов! Тобі яйценюк зарплату плотить чи ти з патріотичних міркувань йому гузицю лижеш?

К
кулявлоб

Путін ворог України, люди гинуть на війні через нього! А скільки людей загине голодною смертю з ціми цінами на газ та на продутки харчування? Кому дякувати за такий патріотичний вчинок? Яценюку та Гонтаревій? Чи є ще інші патріоти? Хто ж тоді ворог? Цікавить куди Яценюк і компанія будуть тікати чи всеж таки куля влюб?

4
44

знайомий був дуже свідомим громадянином після того як вручили повістку свідомість зникла і чому?

ДР
до рема

да..видимо неплохо тебе живется..и кто ты есть на самом деле. Вариантов тут море, но если двумя словами..ты человек умеющий пристроить свою попу в любых ситуациях и потрясениях, и аж никак не живешь на 1200-1500гр в месяц, поэтому и умничаишь .

R
rem

Народ, не суєтіться. Ще наш Віктор Пинзеник у далекому 2008-му намагався розбудити наше суспільство, кажучи про неминучу необхідність реформ у енергосекторі.Тоді Юля перед виборами не захотіла жертвувати рейтингом - Пинзеник пішов із посади міністра. Дефіцит Нафтогазу - 110 млрд. Добре, най 20-30 млрд - се завищені витрати. Але ж залишаєся 80-90 млрд. грн обєктивного дефіциту Нафтогазу. Покривають сий дефіцит за рахунок бюджетних коштів - тобто недодаючи зарплати сільському вчителю, сільському лікарю, пенсіонерови. Ви можете навести аргумент про газ власного видобутку - його поки не вистачає на потреби населення - докуповується газ из Росії. Радикальніші із Вас скажуть, шо їм начхати на наші підприємства - нехай собі самі у Газпрома газ купують, а населенню давати 100% українського газу. Такий підхід = банкротству не тільки підприємств олігархів, але і середніх підприємств неолігархів = втраті робочих місць. Пинзеник прав: занижена ціна на газ - се субсидування бідними небідних.

РН
рем-ты не мер?

??????

7
77

до рем від 20:37 1) я наводив факти! 2) в мене нова система отоплення з новим котлом (настіний арістон, економнішого котла я вже незнаю) 3) я дофіга наплатився за нову систему і мені держава нічим недопомогла а лиш допомогла витягнути з жеба за реєстрацію котла 3000грн. 4)ти вкурсі що аби переобладнати на твердопаливний потрібно як мінімум 10000 грн.. де ці лишні гроші взяти? 5) якого хрена я маю пересилятися на квартиру? я з свого дому ніколи непересилюсь у квартиру! 6) як думаєш наскільки вистачить наших карпат як всі перейдуть на твердопаливні котли.. 2?? 3??роки 7)держава зрівняла квартири і часні дома що є дибілізмом!!!! часний дом все в 2-3 рази більше напалює як квартира!!

М
Майдан

Головне Якунєвіча прогнали!!! Правда друзі??? Майдан переміг і тепер ми вільні!!! Слава Україні!!!

ДR
До rem

Якиїсь розумний ,ти майже один з політиків, якому насратити на існування простих людей. Ган?он.

Р
рп

я зараз плачу 900 грн в місяць будинок 84 кв м а скільки буду платити потім піду до мера з дітьми жити

R
rem

Не маєш можливості отоплювати будинок дорогим газом - використовуй камін, твердопаливний котел або піч. В крайньому випадку переселяйся у квартиру. В чому проблема? Двохкімнатна квартира, добре утеплена і з нормальним 2-х контурним котлом, при річному споживанні біля 1000-1100 кубів не буде платити більше 300-350 грн/міс (включає газ на тепло,на приготування їди і теплу воду). Звичайно, будинок в 200-500 м.кв. споживає немало газу - але, коли його будували, то не можна було надіятись на вічний тарифний комунізм. Так одна знайома, працюючи десятки років директором одного із навчальних закладів, змогла за рахунок бюджетних коштів на початку 90-х вистроїти собі доміну на 300-350 квадратів. Настала пенсія, діти ся розїхали посвіту, а утримувати даже по старих цінах не може. Тепер продає і переселяєся в квартиру.

2100~2800грн мені за газ"!

часний дом) зимою напалює 400-500кубів за місяць.. це 200х3,50грн+(200~300)х7грн1400=2100(400кубів) 2800(500кубів)... літом напалює 100кубів множим на 7 отримуєм 700грн... а зарплати 2000грн.. куда звертатися аби мені МВФ дав кредит аби я міг заплатити за опалення??

*
***

Уважаемые руководители "белых домов"! Вы переходили на альтернативное отопление в государственных заведениях - за какие деньги? Вы сэкономили? Вы не получили отпускные или зарплату? Меньше катались на служебных машинах? Ничего подобного! А вот простым людям неоткуда взять на это денег... (особенно в многоэтажках!) Вы сделали переход на наших деньгах! А давайте, мы сделаем на ваших...

0
007

Майданівці,де ви подівалися???

Р
рок

Великі та розумні реформатори-радники з Грузії, хочуть обы українці таяк гризуни колись іщи недавно грілися буржуйками на емелетах. Бо їх ЖАБА задавила.

С
Сибиряк

Грудня 2013 Росія запропонувала Україні знижку на газ і 15 мільярдів доларів кредиту.

П
питаннячко

А твердоопалювальний котел на 4 поверсі? Як влада до цього? Цеж боротьба с мацкальским ГАЗОМ?

ДР
ДО РЕМА

а я прорахував, кить у зимку буде студено мени и моим диточкам....буду мочить вас кому тепло и комфортно.

R
rem

Вже прорахував: 2-х кімнатна квартира в новобудові з 2-х контурним газовим котлом при адекватному нормальним потребам споживанні газу вкладається у показник 1000 м.куб./рік спожитого газу на генерування тепла, підігрів їжі та підігрів води. В гривневому вимірі - це 300 грн/міс. Це не є колосальними витратами.

Читайте також