Мукачівці жаліються на стан набережної (ФОТО)

12
16

На редакційну пошту Мукачево.net прийшов лист з проханням висвітлити невдоволення одного з жителів міста над Латорицею.

Читач надіслав фотографії з набережної, де на деяких частинах тротуара утворилися величезні калюжі. Як можна побачити на фото, гуляти набережною не дуже приємно.

Нагадаємо, синоптики спрогнозували найближчі дні дощову погоду. Через це, рівень води у річках області значно зріс. Високий рівень води помітили і на річці Уж в Ужгороді.

Коментарі

Й
йоушко

ДАВАЙТЕ ВЬІПЕМ ЗА ТО, ЧТОБ НАШИ ЖЕЛАНИЯ СОВПАДАЛИ С НАШИМИ ВОЗМОЖНОСТЯМИ!

Д
Діана

Так я думаю Балога один хто робить щось для Нашого МІСТА.але блін чого так получається що одна сторона Набережної зроблена і освітлена а друга ні?зробіть і люди будуть дякувати Вам.

Ы
ы

ДО петро - а ты сам пройди по бордюру с КОЛЯСКОЙ ..

ДО
До ОКО

Ніколи не підтримував жодної політичної сили, але те, що зробив Балога -не зробив ніхто. І Мукачево на сьогоднішній день-одне з кращих європейських міст. Єдине, що його підопічних треба краще, точніше жорсткіше, контролювати, і тоді і Набережна, і не тільки, буде в порядку...

Й
йоушко

123 ВИ ПРАВІ,ЧОМУ ВСЕ ДЛЯ МІСТА МАЄ РОБИТИ БАЛОГА,МІСТО МАЄ МАТИ БЮДЖЕТ ,У БЮДЖЕТІ МАЮТЬ БУТИ ГРОШІ,А НЕ У КАЗНАЧЕЙСТВІ.ОСЬ ТОДІ І МОЖНА ВІД МЕРА ТА АДМІНІСТРАЦІЇ ЩОСЬ ВИМАГАТИ.

1
123

Не треба нічого робити, наша бидлота і так поламає всі лавочки, погризуть асфалт, порозбивають лампочки. Дерева садять, а якісь уроди ламають, а винен все Балога. Але тут все навпаки, один Балога і його сім"я щось роблять для Мукачева, а остальні завідують і воняють своїми коментарями.

Д
Діана

Але на тій стороні мені здаеться мало ходять людей більшість йдуть з Черьомушок це жах(((а вони блін дерева сажають або вид роблять ліпше би зробили тротуар лавочки освітлення щоб мамочки і люди похилого віку могли посидіти але ні вони зовсім нічого не роблять((((дуже Шкода(для такого Міста як наше(((

М
Мукачівка

А що казати тим хто живе на протилежній стороні?там ще й такого нема де кінбчається віп зона(

ГО
громадська організфція

Це вликий мінус Балогови та Ленделови бо він особисто на Бубряка навішує всі роботи які йому не покарману іне по розуму щоб більше могли списати . В Мукачеві вже давно потрібно вийти всій громаді до Ратуші і оголосити недовіру цьому кланові.

О
ОКО

Напроти живе Балога І.І.- голова облради. Невже ми Мукачівці не бачимо, що у місті заправляє одна сім"я і не один рік (з 1998 року). А дальше нема про що говорити, бо нам зразу ця корупційна Мукачівська влада закриє рота. Крадуть, дурять, обманюють - за безцінь ВСЕ і ВСЯ приХватизовують. І хто в цьому ВИНЕН???

З
закарпатка

влади больше нет, в стране революция. А революция-это разруха. Дай Бог, чтоб пенсии и зарплаты бюджетникам платили.

Й
йоушко

Зверніться до ПР за котру більшість із вас закарпатців голосувало, хай казначейство виділить місту потрібну сумму на ремонт.А МОЖЕ РОССІЯ ПОЗИЧИТЬ,бо казна" голий вассер"!

Ч
черемушки

Відколи помню ходив там по бетонній дамбі, бо води немеряно і освітлення погане, зато напроти через річку - Європа, болота немає, освітлення як вдень,чому? Може Майдан треба у себе в головах зробити?

П
петро

там є бордюр, по ньому можна пройти))))))00

Д
Діана

Я теж цього не розумію сьогодні йшла і незнала як їх обійти навіщо з другої сторони заасфальтували ?якщо там люби взагалі не ходять а з Черьомушок людей уйма йдуть як на роботу в город і гуляти з дітками ((((

М
Мукачівець

Я теж з жахом дивлюсь на цю набережну.... ні пройти ні проїхати. Гуляти з каляскою майже не можливо. Коли дожді то треба обходити калюжі, та щєй ці корні дерев через які можна впасти і зуби повибивати... Невже тяжко виділити кошти з держбюджета щоб зробити набережну. Куда дивиться влада не знаю.

Читайте також