Мукачівці жаліються на жахливий стан доріг у Росвигові (ФОТО)

31
25

На редакційну пошту Мукачево.net надійшло повідомлення від жителів вулиць Гайдара, Лебедєва та перехрестя вулиці Гайдара і вулиці Зеленої, що біля Росвигівського ринку.

Вони просять опублікувати фотографії вулиць з величезними ямами які зараз заповнені водою. Виглядає жахливо.

"У зв'язку з тривалою відсутністю систем водовідведення під час опадів вода розмиває фундаменти, затоплює підвали будинків і руйнує їх конструкції, створює аварійну ситуацію для проїзду. За 50 років дані проблеми залишились поза увагою Мукачівської міської ради", - пишуть жителі вулиць. 

"На попередні звернення ми отримували тільки відписки, а на звернення у травні 2014 року усні обіцянки. Сподіваємось на більш рішучу позицію у вирішенні перерахованих проблем жителів згаданих вулиць", - додають люди.

Також, вони звертають увагу на стихійну автостоянку на вул. Гайдара.

"Ширина вулиці Гайдара не розрахована на таку інтенсивність руху машин для проїду з Росвигівського ринку на вул. Я.Коменського", - написали читачі.

Коментарі

567 подсказка

Нодо нагнуть всех держателей торговых точек и директора рынка-и дорога будет,если хотят,чтоб бизнес не свернулся.(Харьковский вариант).В Харькове везде дороги -СУПЕР!!!!!

М
мамі

там багато хто пригрівся в районі Логойдиного базарчика і розвели там шанхай і алкоголем там торгують у коморці і Логойди і Соломки всякі без дозволів там всім так подобається і Гафич і багато інших п-ців...

П
парадний

І.Т.В.Сервіс то самий настоящий РЕКЕТ громадян. Що це за фірма, що лише збирає гроші, а роботи 000000??? Віктор Іванович Балога, що за РЕКЕТИРИ в місті????

O
Oleg

http://www.mukachevo.net/UA/News/view/72636 2 года назад я выложил это видео-с тех пор ни чего не изменилось

Б
БРЕХАЧІ

Минулого року в комунальній службі мерії обіцяли, що зроблять під будинком № 1 (1-36)на вул.Росвигівській біля першого підїзду стежку, бо коли дощі ідуть, то зайти в будинок неможливо або в гумових чоботях або на плечах дітей несуть, бо по коліна вода, що форель імати можна. Брехачі одні, а ІТсервіс лише гроші здирають, навіть перший поверх не прибирають і забули побілити сто років тому, сморід із каналізації нестерпний.

І
ігор

ями вже починають з'являтися на всіх дорогах Мукачева , страшно уявити як прийде весна .......

Й
йцуйк

Мукачівці жаліються на жахливий стан доріг у Росвигові. Мукачівці жаліються на жахливий стан у Мукачеві а не лище Росвигові. Хто Вас вчив матеріал писати? Золія сюда най увидить.Бо як бабок ганяти та герой, а дорогу не видить

Р
росвигівський

власник базара,біля якого "озеро" вже 7 років як -Гафич Микола-власник магазина "комета",що у центрі. от він хац і вирішує цю проблему.а біля базару Логойди і підприємців якраз сухо!

М
МАМА

а чому лиш ЛОГОЙДУ упоминають,а ГАФИЧ КОЛЯ який рулить продовольчим базаром там деє?на рахунок підприємців/вони щоб там торгувати купили і нього торгові місця та ще і кожний місяць аренду немалу платять.а вулиця відноситься до города.могли би люди біля себе і самі ярки почистити та й не закидувати стройматеріалом,а то на хижу короїд натягрули а ярки най кось робить!!!

И
и

кРУТЯК працює 24/7,,,,,,,,,,, тут результат

А
Алеко

Половина фото теперішні, а половина, очевидно, травневі.

ЯН
ЯМА на ЯМІ, Гільтайчука у неї.

А де той "КРУТЯК" Гільтайчук??? Чи це не його парафія. Нахрен най іде у свою Галіцію і там байки розказує, який він газда.

ВД
вася до ігоря

та гроші як і все будуть направлені по жебах чиновників. а ями як і все будуть засипати щебенем з глиною) =)

І
ігор

взагалі то , з податку на сигарети які встановила місцева влада , кошти повинні спрямовуватися саме на такі проблеми.................. подивимось, куди вони будуть направлені !!!!!

В
виборець

А хто на цій дільниці депутат? Зараз буде мати нагоду піаритися, як вирішує питання на користь громади. Ще навесні дерева посадити...

О
Оксана

А Краснодонську нигда шуга амiнь не ремонтовали, горшiiдуть на войну

Г
громада

а ви п Гільтайчук вкрутіть лампочки по вул.Ужгородській пішохідний перехід не освітлюється!!!

Р
Росвигову

Така ситуація і по вул.Виноградній уже роками а біля базарчика хай робить ремонт Логойда а не розвів там шанхай

Р
Росвигово

Нічого не відремонтують,бо гроші пішли на надбавки і премії меру,заступникам і начальникам міськвиконкому.

Р
Рахівчанен

Так там така зеленина, що уже не лиш коза, ай корова має що пасти? Нам би такі субтропіки, продавайте молочко від коровки й платайте ями.

Ж
Женька

Ой,проблему знайшли туйка.Варош їм подавай.В мене в селі кращі дороги,чим в сраному Мукачеві.

Г
гость

Некраща ситуація доріг і в районі "Черемушок" особливо по тротуарах пішоходам неможна пройти. Цей начальник УМГ Гвільтайчук нічого ще доброго для мешканців Мукачева незробив, окрім того що позмінюва напрямки руху і зробивши хаос між водіями та й ще великих проблем для школярів та дітей які ходять у дитячі садки, яким треба пішки ходити до 1-го кілометра. Гнати такого хозяїна треба, який робить пакращення тільки для олігархів щоб могли своїх дітей довозити прямо під пороги навчальних закладів. А для простих людей це великий мінус.СЛАВА МУКАЧІВСЬКИМ ОЛІГАРХАМ!

М
Мер

Най Логойда і власники точок торгових зроблять біля себе дорогу! За стільки років нагреблися бабла і пальцьом біля себе не зробили. Принципово міська влада там нич немає робити! Бо нех**.

G
gh

а шо в Росвигові ВЕСНА? ДЕРЕВА ЗЕЛЕНІ

ТН
то нормально

мож розводити жаби, і поставляти у Францію,тай самі ся научимо робити ковбасу, ай таранку,а жабляча ікра дуже смачна і полезна, будеме жерти саму ікру бо хліб ужи по 8 гр.І перестав бути соціальним продуктом.

Читайте також