Мукачівця, якого підозрюють в організації злочинної групи знову взяли під варту, але з можливістю вийти під заставу

1
6

Разом з тим прокуратура намагається оскаржити рішення, щодо закриття ще однієї справи, в якій фігурує цей самий мукачівець.

Як стало відомо Mukachevo.net, 25 липня на підготовчому судовому засіданні суддею Ужгородського міськрайонного суду чотирьом учасникам ОЗГ змінено запобіжний захід у вигляді триманння під вартою без можливості внесення застави на тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі від 508 до 521 тисячі гривень кожному.

Вже завтра учасники ОЗГ якщо внесуть заставу вийдуть на волю.

Нагадаємо, нещодавно згідно рішення суду 4 підозрюваним продовжили запобіжний захід на 60 діб. Ще одній жінці з можливістю внесення застави, яку одразу внесли.

Разом з тим, 30 листопада відбудеться апеляційне засідання на якому розглядатимуть апеляцію на рішення суду щодо закриття ще однієї справи в якій фігурує вище згаданий підозрюваний організатор ОЗГ

Ще у 2019 році під час проведення оперативних закупок наркотичних речовин було затримано п'ятьох мукачівців, віком від 19 до 27 років.

Йдеться про визначення запобіжного заходу підозрюваному у створенні злочинної групи, яка організувала масштабну схему збуту метамфетаміну й канабісу.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що чотирьох з п'яти угрупування наркоторговців затримали в лютому цього року. До складу злочинного угруповання входило четверо хлопців віком 29, 21, 19 та 22 роки, а також 19-річна дівчина. Організатору злочину вдалося втекти, проте його затримали на початку травня.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
1@+

Не годно бути, одну справу іван порішав та закрили, люди збив на остановці тоже всьо дубрі винуваті люди, бо не тас стояли, на граници двіжі робив, вимагав гроші від фурщиків і то всьо добре? Може вже треба імитися за тот суд та го розформіровати ?

*
*****

Навіщо потрібна така недолуга Феміда на Закарпатті?!

Б
Бийло

Судді майже не хватає на нову машину та не брезгує барижними грошима. Як усе, єдні імають а кось на тому гроші заробляє. Щей у сись тяжкий час.

С
Сірьожка

Військовозабовязані мають воювати і служити Україні а не ходити довідки виписувати! Скоро і поліцію будуть відправляти на передову.Слава Україні

З
Знаю

Знову за хабарі судді дають заставу наркобаризі Бучину Івану, нічого в цій країні не міняється

Ш
Шоні

500тис гривень то 12.500 доларів. Вроді щоби за кордон військовозобов'язаним виписати довідку то більше просять... Фемі да

Читайте також