Мукачівця, який припаркувався на пішохідному переході, притягнули до відповідальності (ФОТО)

5
9

Про це Мукачево.net розповіла прес-секретар Мукачіського МВ УМВС Наталія Машіко.

За її словами, того ж дня, 16 серпня, були викликані працівники ДАІ, які дочекались водія та притягнули його до адміністративної відповідальності за статтею №122 (Порушення правил паркування).

Як вдалося дізнатись, на цьому, та одрзару біля нього ще одному, пішохідному переході дуже часто паркуються з порушеннями, але правоохоронці намагаються швидко реагувати.

Коментарі

В
ВВБ

сись автомобіль ВАЗ 2101, належить командиру роти ППС Бабінець Юрію Івановичу. Томаш Михайлович зверніть увагу, та прошу прийняти міри. згідно чинного законодавства.

М
Мук

А де реакція органів на паркування в "депеш парку" Land Cruisera?????? Мукачевонет писало на днях!!! На "перваку" легше оштрафувати, а на свого рука не подніметься!?!?! Продажні труси наші менти!

К
Колибри

Се просто став на мусорськоє місто та мусор обідився та узвав гаішників. 100% кіби стояла іномарка менти би ся у сліпих бавили як усе.

G
GAS

Євген у иномарок +100 к поЙУХизму айно )

M
Mulidran

як тоті міліцішти не видять тих, що паркуються біля TIME на розі вулиць Пушкіна та Я.Мудрого посеред путя? Якийсь зір у них дуже вибірковий))

Є
Євген

Но бляха, жебрака видр...мбають по повній, а увидять мажоріка та прячуться ги пацкунята. Нема чим гордитися. Вот якби там на фото був мерс S-класу і йому подібні, тоді да. А так се не правосуддя. Се позор.

Ч
читач

Припаркувався перед самим Мукачівським міськвідділом міліції.І як його умудрилися міліцішти увідіти?...Ото професссіонали....

Л
ласло

"... але правоохоронці намагаються швидко реагувати." І виклали фотодоказ від січня 2012 року. Оце швидка реакція у 1,5 року ! Не смішіть людей, за цей період там СОТНІ раз порущували правила парковкию

M
McMurphy

Він наверно до кінця свого життя буде безмежно вдячний журналістам які його сфотографували.

Читайте також