Мукачівця судитимуть за розбещення малолітньої дівчинки (ФОТО)

16
0

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області 62-річний зловмисник постане перед судом за фактом вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи.

Цей інцидент трапився 8 липня у Мукачеві, місцеві жителі зателефонували в поліцію та повідомили про оголеного чоловіка та дівчинку на березі річки. В свою чергу чоловік запевняв перехожих, що нібито це його донька.

На місце подій відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели ряд заходів та встановили, що зловмисник почав чіплятися до дівчинки, коли вона вийшла зі свого подвір’я на прогулянку. Тоді чоловік схопив малолітню за руку та, погрожуючи, потягнув до річки. Там зловмисник змусив дитину повністю роздягнутися та разом з ним піти купатися. Надалі, у водоймі, він почав вчиняти розпусні дії відносно дитини, які повторював і на березі.

Працівники поліції затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Також правоохоронці встановили родину потерпілої дівчинки, з ними працювала ювенальна поліція.

Як інформують правоохоронці, зловмиснику повідомили про підозру та обрали запобіжний захід — його взяли під варту без права внесення застави.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник також причетний до вчинення п’яти крадіжок на території Мукачева. За це йому окремо інкримінували ч. 4 ст. 185 ККУ, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

На разі досудове розслідування завершено, справу разом з матеріалами розслідування скерували до суду. За свої дії обвинуваченому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Також нещодавно на Закарпатті затримали молодика, якого підозрюють у зґвалтуванні 14-річної дівчини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також