Мукачівцям дали можливість створювати міські петиції

13
9

Жителі Мукачівської громади зможуть створювати та розміщувати електронні петиції на офіційному веб-порталі Мукачівської міської ради.

Якщо протягом 30 днів з дня оприлюднення, петиція набере 250 голосів її невідкладно розглянуть, повідомляють у Мукачівській міській раді.

"Якщо вирішення питання піднятого у тексті Петиції вимагає скликання сесії міської ради або розгляду на засіданні виконавчого комітету міської ради, строк розгляду продовжується на строк, необхідний для проведення відповідних засідань", - йдеться у повідомленні.

Електронні петиції повинні стосуватись питань, які відносяться до повноважень та компетенції органу місцевого самоврядування. В електронному документі має бути викладено суть порушеного питання і пропозиція щодо його вирішення, а в заголовку зазначено короткий зміст.

Петиція подається ініціатором через офіційний веб-портал Мукачівської міської ради в розділі «Електронні петицій» – «Перейти до петицій».


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
Землевласники

В кадастрі видає на одну особу по дві ділянки під будівництво безкоштовно видали.. до прикладу мікрорайон баняски

З
Землевласники

Хто знає як здійснюється виділення земельних ділянок в Мукачеві???

Д
Додам

І знаєте, дуже правильно зробила пані нижче, що подякувала меру за зроблену роботу. Бо звідусіль тільки одна критика. Нам всім треба навчитися бачити те, що робиться і дякувати, коли на це заслуговують. І, звичайно, критикувати, коли це потрібно.

Д1
До 13:02

За те, що до нього там були радянські лавички, а потім довгі роки їх залишки. Так само дороги між будинками по всьому місту. І багато що ще... На протязі тридцятьох років що, мерів не було? Всього перераховувати не буду, що зробив мер. Вам все одно нічого не докажеш. Ви з тої категорії людей, що ніколи не будуть задоволені нічим.

ЙМ
ЙОПНУТА МАРЬКА МОЗЕР

йой як файно підлизнула меру наркоману. Ще все написала великимим літерами, повне імя написала аби знали ко так сильно стараєся. А чом іпн не написала? Так премію не зможуть видати за гузицьооблизування. Дура, за шо му дякувати? то його прямі обовязки

К
Кеен

Маря хвора

ММ
Марія Мозер

ДЯКУЄМО КОМАНДІ МІСЬКОГО ГОЛОВИ МІСТА МУКАЧЕВО - БАЛОГА АНДРІЮ ВІКТОРОВИЧУ, ЗА ВСТАНОВЛЕННЯ ЛАВОЧОК ПРИ БУДИНКУ ПО ВУЛ. МИТРОПОЛИТА ВОЛОДИМИРА 14. Дай вам БОГ здоров'я, сили і успіхів в роботі на благо людей.

P
Petya

Головне щоб там проти Балоги нич не було. А так можна хоть матюки буде писати.

Ф
Фома

У мене є сумніви щодо їх ефективності...

Читайте також