Мукачівцям офіційно презентували двох веселих гусей (ФОТО, ВІДЕО)

14
7

Сьогодні в Мукачеві урочисто відкрили дві тематичні скульптури, які встановили поблизу міської Ратуші та по вулиці Достоєвського.

В урочистому відкритті взяли участь міський голова Андрій Балога та підприємець Ігор Бондаренко.

Скульптор Степан Федорин розповів, що перша гузка – це гуска-фотограф, інша – гуска-турист. Кожна із скульптур – заввишки 90 см, вага кожного гуся – 46 кг. Гусак-фотограф має справжнісіньку ретро-камеру, якою фотографує Ратушу. А також відповідний джентельменський дрес-код з метеликом. Аналогічний дрес-код має і гуска-турист, але інший: наплічник мандрівника, парасолю і вбрання аристократа, розповідає Мукачівська міська рада.

Один з ініціаторів встановлення Ігор Бондаренко зазначає, що ці скульптури стануть родзинками міста, місцями, які будуть відвідувати туристів.

— Всі зацікавлені, в тому числі й міський голова втілили в життя цю ідею. Ці скульптури доволі цікаві, і їх відкриття приурочено до святкування 1700 річниці покровителя міста – Святого Мартина», —  каже підприємець.

За словами Андрія Балога загалом в місті буде встановлено 11 таких скульптур. «І всі вони будуть розташовані біля знакових туристично привабливих структур. Буде маршрут для цього створено. Закликаємо підприємців міста долучитися до цієї ідеї», - звернувся до присутніх міський голова.

Коментарі

5
55

дві гуски на фото у кобатах плахту знмають..

ВГ
Вася Голіш

Вася(Юра)Голіш.Хренові ракурси як і зйомки. Погана школа. Вчіться.

П
Паниковский

Мордехай спрашивает: - Шимеле, какую пользу мы имеем с гуся? - Шкварки. - Хорошо. А что ещё? - Шкварки. - Ладно. А на чём ты спишь? - На подушке. - А чем набивают подушку? - Пухом и перьями. - Правильно. Так что мы имеем с гуся? - Шкварки.

М
Максим

З нашим бидлом... скульптури треба робити з титану, а основу заливати залізобетон на 2 метри... інакше або поламають, або якесь бидло на машині протаранить. Люди в місті - дикуни і варвари, нажаль.

О
Олег

Ой тот бондаренко лим про свою вигоду думать а за гроші а обииии всі віділи тооо Я то Я зробииив! Лиш на його пику жадну позираю та вже ня тошнить!

Е
ЕКО

Згідна з дописувеч "Бімба" - якщо не знесуть то вкрадуть. Але треба визнати, що пташки дуже милі! Можливо було б безпечніше класти їх на постамент?

Б
Бімба

Цікаво скільки простоїть той що біля ратуші? До першого дурня на авто в пішохідній зоні?

Читайте також