Мукачівцям підготували ще одного "лежачого поліцейського" та три кільця

10
14

Таке рішення прийняли депутати сьогодні, 27 червня, на сесії Мукачівської міської ради.

За цим рішенням дорожнє кільце встановлять на вулиці Окружна, перехресті вулиць І.Франка-М.Токаря та вулиці І.Зріні.

Також, буде встановлено обмежувач руху ("лежачий поліцейський") на вулиці Толстого.

Нагадаємо, нещодавно дорожнє кільце було встановлено біля мукачівського ГІДу.

Коментарі

.
......

лежачего полицейского нужно на улице Шевченко,возле школы №16....там и дет-сад рядом....страшно отпускать ребёнка одного в школу,утром в час-пик там реально летают машины..

На ілони Зріні треба кільце бо там неробочий світлофор він не мигає зеленим 3 рази тому ДАІ там і стоять кожен день розводять водіїв на гроші взяточники.

Ч
Читач

Кільце на Франка-Токаря правильне рішення. на Зріні непотрібне - хоча якщо воно буде в такому форматі як біля ГіДа тоді нормально. А поліцейські на Толстого то для суддів??? Їх мабуть образило те що біля будинку мера є поліцейські а біля суду нема ))) Доречі а чи э рішення міськради по поліцейським по вулиці Валенберга?

L
laszlo

Краще на перехрестях , коли не працюють світлофори, поставте "стоячих поліцейських"-регулювальників, бо безлад на дорогах чумовий. Хоча він і без того присутній.

*
*****

Мукачівські депутати- Володарі кілець!))))))))

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

"Треба ще лежачого поліцейського і на вулицю Мира, біля школи №3" 100%! пазики закривають вид та часто діти вибігають на дорогу. світофор з кнопкою для бажаючих перехтинати дорогу треба. воно лише запрацює раз на 3 мін, коли натисне дитина кнопку. а так постійно зеленим світив би!

7
77

Коли покладуть лежачих ментві на вул.Токаря бо там менше 100 км/час не їздить та і фури носяться

Е
Еколог

і я думаю що кільце біля червоної гори просто необхідне

Я
Я

А почему не поставят кольцо на выезде из города в конце Дзержинского при выезде на трасу? Мне кажется оно там уместно более, чем в других местах... Или я не прав?

М
мкчв

Лежачого поліцейського потрібно ставити на вул. І. Зріні (перехресті біля Драгоманова, Г. Сталінграда). Там менше 60 ніхто не їде а перечекати поки перейти пішохідний перехід іноді треба по декілька хвилин

Ы
ы

и просто полицейского -штрафовать пешеходов которые переходят в неположенном месте и (или) перебегают !!!!! дорогу..

С
Света

Треба ще лежачого поліцейського і на вулицю Мира, біля школи №3, там хоч і є 3 пішеходних переходи, але деяких водіїв вони не стримують, тим більше там школа і садочок

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Дякую за зауваження!)

Л
Леонід

Якщо би Ви дочитали рішення до кінця, то побачили б, що там іще одне кільце на перехресті І.Зріні-Берегівської об"їзної, замість діючого світлофору.

Читайте також