Мукачівцям презентували макет кільцевої розв'язки (ВІДЕО)

18
11

Сьогодні увазі громадськості представили макет кільцевої розв'язки на перехресті Садова-Стуса-Духновича.

Відеопрезентацію розвязки  виклав на своїй сторінці у мережі Фейсбук заступник міського голови Ернест Нусер.

 

Коментарі

ВД
Василий Д.

Почему не реально??? кто с Вас знает размеры этого перехрёстка, диаметр кольца, розмеры Икаруса???

А
Автодор

Відео класне, але в реальному простору там цього просто неможливо зробити, хіба всі перейдуть на біціглі , тоді все буде ок. А на рахунок траси мо6, вот там дійсно проблеми в час пік там взагалі черга аж від Латоричної Корчми до траси мо6!!! Вот це є дійсно проблема #1і + багато ДТП і невиних людей просто зносять авто!!!

H
Harry

Кільце там зробити мож, але якщо знести 4 будівлі по периметру. А взагалі там головні пробки коли поламатий світлофор, а останнім часом він ламається занадто часто. Тим не менш це не є основною проблему транспорта. Треба вирішити виїзд на трасу М06, де Лавківська. Інші швидкості, фури..і там гинуть люди...(і в авто і пішоходи), там більша проблема і більша небезпека. Можуть бути різні способи, але саме то місце вимагає першочергової роботи..

А
Активісти

Не треба Мукачеву цю розв'язку.

У
Уа

А на видео про пешеходов забыли)

Ы
ы

Мук+++ ты угадал...

М
Мук

))))))))) юморісти!!!!! Только русский человек придумать может такоє)))) нехай дійсно Нусер сяде за кермо автобуса великого і проїде потім там! Ну хіба що кільце буде розміром з колесо 18 діаметра)))

І
ігор

масштаб на моделюванні, не той !!!!

І
ігор

мені цікаво , за рахунок чого міська влада розширить перехрестя ??? Знощенням будинків углових???

М
Мешканець

Інтересно як ця зміна збільшить пропускну здатність дороги через який їде пів закарпаття до Ужгороду? Завантаженість під час піку була на грані вже кілька років тому, потрібно було думати тоді і не продавати земельну ділянку під забудову (маг. "Персога Грата"), тоді б і кільце помістилося б на перехресті... а тепер буде цікаво як буде кільце проїзджати Ікарус Франківськ - Ужгород... Доживемо побачемо, кожного дня проїзджаю це перехрестя кілька раз, хочеться щоб дійсно було краще. Надіюсь помиляюсь я. Мукачево вперед, процвітайц!

Н
нннн

пародія на розиіри та на моделюання!

Читайте також