Мукачівцям пропонують долучитися до обговорення проекту нового скверу на Духновича (ФОТО)

10
10

Відділ архітектури та містобудування проводить громадське обговорення детального плану парку, який планують збудувати по вулиці Духновича в Мукачеві.

Як раніше повідомлялося, у новому парку встановлять сучасний Меморіальний комплекс, який об'єднував би різні покоління мукачівців, замість меморіалу, який розібрали у парку Перемоги.

Тому, зауваження та пропозиції щодо детального плану мукачівців просять надсилати на адресу відділу архітектури та містобудування у письмовому вигляді або електронною поштою.

Адреса розробника: пл..Духновича,2, відділ архітектури та містобудування, каб.№ 69, тел.2-23-74, e-mail: arch_mukmvk@ukr.net

Коментарі

ЯМ
Ясевич Михайло Ігорович

Тільки одне зауваження у тому сквері збудовані велотрампліни і над ними діти трудилися роками .Отож Будьте-ласкові не зруйнуйте їх а наоборот зробіть їх більш кращими та безпечними

В
вася

лишіть їх най строять, бо то і так рано чи пізно стане народним, звідки і вкрадене, а вони (месні олігархи) від націоналізації самі повмирають, бо так тяжко крали і обдурювали простий люд.

Ю
юмбо

ой а як це ще не прибрали до рук наші слуги? дивно, все порозтяпали на дараби,даже сквер сперед Інтуриста Кіш мішо купив од мукачівців, лем вопрос коли і як, коли тоті парки, сквери не продавуться, а тут бац і приватна власність кішів? сюрпризи мукачівцям любять сильні дарувати.

Г
Гість

Дорогу до 8 садка зробіть,кожен день сотні людей там матюкаються!

ТТ
Товариш товариша

Михайло Кіш тепер фоворит у так званого клану,тому от і парк планують будувати біля готелю який викупив і реконструює Кіш Михайло...Просто раджу вам Михайло добре усвідомити з ким ви лізете в цацки-мацки адже в нашому місті один сценарій для тих хто співпрацює з "Кланом"Спочатку бретерство потім кровні вороги...І все почнеться з того моменту як ваші справи йтимуть добре...Бо далі в Завидові дорого переходить Жабка))))

W
wert

Аква парк побудуйте. Термальна вода уже є. Буде круче чим у Косині. Інтуріст рядом футбольне поле є. Ратушняк годен в Ужгороді а Балога шо грошей немає шоб у вариші пляжа даже ниє?

SJ
stalin jugend

рекреацийная зона, это што - кладбище?

D
dinosaur

конкрєтно, шо тобі не любиться?

І
інтуріст

Бомжовоє ДЮСШ знести і зробити всюди рекреаційну зону

М
мкчв

Я даже догадуюся чому рішили його "так резко" обновити )))) Туй на Україіні можете робити каждий тиждень майдан, і так нич не поміняєся...

Читайте також