Мукачівцям пропонують перепоховати загиблих воїнів або не святкувати у центрі міста (ВІДЕО)

10
5

У центрі міста могилам не місце. Мукачівський міський голова пропонує громаді з почестями перепоховати могили загиблих воїнів, які наразі розташовані поруч із обеліском Слави на центральній площі.

Золтан Лендєл запевнив, що рішення буде тільки за громадою і представниками громадських організацій, які вже 5 років тому порушували це питання.

Коментарі

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

мер робить все правильно, до того як стала та частина площею там була центральна дорога міста , і ніхто не гуляв там. память про перемогу не має затьмарити людяність одною з якої є риси поховання за хрестянськими методами мертвих у відведених містах. те що ці воїни воювали за червону армію не означає, цо не вірили у бога!

1
123

Такими действиями предаете забвению свою же историю, ведь обелиск Славы поставлен для того, чтоб никогда не забывать Великого подвига Народа-Победителя и вечно помнить и чтить тех кто ценой своей жизни заплатил за это!!! За то, чтоб мэр и другие могли пить вино на праздник вина, и праздновать другие праздники. А праздновать можно и не возле обелиска Славы, а в другом месте об этом лучше и подумайте. А еще подумайте о том, чтоб побольше внимания уделять ветеранам, которых уже осталось не так много и как сделать так, чтоб подрастающие поколения знали об их Подвиге и всегда гордились бы ими.

Ч
читач

Тут треба враховувати думку громади міста та вести обговорення з містянами і прислухатися до їх думки,так як питання дуже делікатне, щоб потім не було казусів, буцімто влада ні з ким не узгоджувала ці питання. Пам"ять -це святе.

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Мер заявив що тут не буде торгового центру два приклади Напротів був свер тепер напів пустий приватбанк сквер біля трикотажки заправки та магазини ще прикладів

*
*****

екстрасенсій нехай покличуть,най ті порадять

Читайте також