Мукачівцям пропонують перейменувати ряд вулиць, парк Перемоги та змінити герб міста

5
33

Цим питанням займається комісія з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам'ятних знаків в місті Мукачево.

Так, пропонується до перейменування: вул. Готвальда, Ольмінського, Пархоменка, Терека, 28 панфіловців, Ш.Пака, Космонавтів, пров.Ген.Петрова, пров. Писарєва, парк “Перемоги”.

Також поступила пропозиція змінити нинішній офіційний герб міста: Святий Мартин як священнослужитель на історичний герб Святий Мартин, як лицар на коні.

Зауваження та пропозиції щодо перейменування вулиць, провулків та парку міста можна надсилати на електронну адресу відділу з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому (politik@keeper.ua).

Коментарі

М
мукачівка

Нема чим зайнятися, краще ліфти відремонтуйте, підїзди, криші

Н
наруд

та кілько уже мош??? уже шо проблем других ниє у вариші??? коли буде вода круглосуточно у сьому городі???

П
Петро

Може, дійсно, цифрову нумерацію запровадити і показати новий підхід до старої справи та не ображати один одного.

S
slavon

Не лем прописку міняти,а фамілії:Був такий випадок у Мукачеві...жив давно чоловік із фамілією Мешко,прийшли руські добавив букву став Мешков,пак захотів у Мадярщину і знову букву прийшлося забирати аби стати своїм Мешко.Такоє то діло політика.........

Г
Гость

Ліпше повіште як одинокій мамі оплатити комуналку із зарплати 2500 грн, одіти дітину у школу і жерти щось нормальное зварити. А не яка назва у улиці, хоть чорт лисий кіть істи уже нішо

С
Сергіій

Святий Мартин, був єпископ Турський, а не лицар.

Ч
читач

А прописку як будемо міняти?

S
slavon

ПРОПОЗИЦІ:УЛИЦІ ПО НОМЕРАМ.ПОЧИНАТИ ІЗ СТОРОНИ УЖГОРОДА БО ТАМ ЦЕНР ПРИКЛАД УЖГОРОДСЬКА...№1.ПРОВУЛКИ ЦИФРА ДРОБ ЦИФРА...ПРИКЛАД ПРОВУЛОК ЩЕПКІНА 4\1...тай нико не буде вадтитися бо герої у нас дуже часто міняються

Ч
читач

ваш сайт мало уже хточитає, не цікавий , видаляєте коментарі навіть без лайки, нецензурних слів а інколи повний мат та матюкальщину не бачите., бо так вам вигідно. скоро самі собі будете писати, або закрийтеся із своєю свободою слова.

М
Мадярка

До slavon ви правi батько був мудрий, а цей нарваний ги сто чортiв, припав бо.

S
slavon

Ті люди.що таке придумовують про переіменування ...най собі фамілію тай іще імя переіменувуть.Ндсилаву пропозизію:Баран Дебилів... По батькові не треба міняти...бо батько не такий у них дурняковатий був.

ЖВ
Житель вул.Космонавтів

Шановна мерія,перія,серія.Вам там,що,нічим занятися.Чим вам не нравиться вул.Космонавтів.Це ж не радянський символ.У нас є свій перший космонавт Каденюк,який полетів в космос квіти поливати.На Шипці стоіть станція,яка може слідкувати за космосом.Україна заявляє на весь світ,що в змозі полетіти на Місяць і Марс (першими відправити туда президента,уряд і ВР). Краще дорогу відремонтуй,нешановний мер,як обіцяв на зустрічі перед виборами,бо захочете поміняти таблички з новою назвою,то можна і не доїхати,бо "горка" сповзає в обрив.Ось така *****,малята.

П
Про

Читайтн pmg, today та інші. Де можна критикувати владу мукачева. Бо це сайт влади і тут все схвачено

ДП
до пікач і 222

ви повністю праві вони дурним занімаються назви вулиць міняють героїв придумують,а на вулицях такі ями шо вже пішком пройти не можна хіба на танках лиш їздити і світла нема темнота така шо страшно вийти

2
222

Так їх перейменувати щоб в світі не розумітися. Дехто всіх вулиць і з старою назвоною не знає. Для чого міняти??? Це шось поміняє??? Сама вулиця відремонтуєся?? Який смисл? Поясніть!!!

П
пікачу

кіть після дебілізації лишаться мало грошей то усипте три камаза шебня на вул зелена бо п...ць там твориться.

.
....

якщо вже міняти назви то уже міняйте на історичні які були ще до війни,а не всякі герої появилися І будьте добрі вулицю Гуртова Олексія поверніть їй назву Жовтнева чи знайдіть її історичну назву.

ДР
До робота

Недавно улицу назвали именем Пака - тогда они дружили! Теперь наши бонзы перессорились с сыном Пака ( с кем только они не перессорились ) и улицу вновь переименовуют - совпадение? Не думаву!

P
ProRocK

Мені одному знається що владі потрібно будувати НОВІ вулиці і називати їх хоть маминою мамою....а то прийшли до влади і починають з памятниками воювати...

Л
Лисичка

Адмiнiстратор сайту мае з повагою ставитися до думки читачив, якщо така вислалена коректно. Повернiть мiй перший коментар. Ми маэмо право висловлювати власнi думки стосовно Нашого мiста.

Л
Лисичка

А чому видаляють коментарi? Нецензурноi лексики не було.

Л
Лисичка

А скiльки книжок прочитав Марк? Я не зрозумiла саму iдею Вашого вислову.

Л
Лєна

Просто хочеться чогось естетичнішого.Думаю Меморільний парк буде доречним.І всього на декілька метрів далі.

М
Мадярка

Лена, якии би не був але памятник, а руйновання це вандалIзм

Л
Лєна

Повністю з Вами згодна ,щл Герой завжди Герой ,але при кожній владі шукають якісь дефекти,паплюжать Героїв попередніх часів.Щоб цього небуло краще дотримуватися нейтралітету і займатися як каже 123 першочерговими проблемами.

ДЛ
До Лєни

Герой, він завжди Герой !

1
123

Такими проблемами потрібно займатись тоді, коли вирішено першочергові : рівень економіки, соціальний захист, охорона здоров"я , добробут населення.... Складається враження, що ми живемо як у бога за пазухою і для повного щастя залишилось лише назви повигадувати. Яка різниця, як назвати парк, якщо у Вас немає грошей повести дитину на аттракціони? У нашої влади (по країні в цілому) неправильні пріоритети. Або ще один висновок-на вирішення першочергових проблем розуму не вистачає, а щоб була видимість кипучої діяльності- несуттєве оголошуємо проблемою та долаємо

Л
Лєна

До Мадярки То був не пам"ятник ,а Туман якийсь Страхіття.Давно треба було знести а Парк перейменувати в Парк Дозвілля та розваг аба Парк Відпочинку,щоб потім наступна влада не перейменовувала на свій лад.А так назва нейтральна.І вулиці треба називати не іменами політиків та Героїв сьогодення бо прийде наступна влада і почнеся перейменування знову,а Зелена ,Топольна,Каштанова і т.п.

ДР
До робота

Іштван пак вкрав садочрк з міста, асфальт поклало місто. Одним словом , редіска ці паки, для міста нічого незробили, а хочуть вулицю свою.

2
222

Знову перейменнування???

Г
Громада

Молодіжний Парк

Р
робот

а Ш. Пака за шо киваєте , то його улиця , він її заасвальтірував

Ф
Фома

Парку, який раніше називався "Комсомольський " пасувала б назва "Молодіжний", або "Центральний", враховуючи його місце розташування та значення для городян.

Читайте також