Мукачівцям пропонують телекомунікаційні послуги за приємну ціну

13
0

Компанія «Mukachevo Online» з’явилася на ринку телекомунікаційних послуг влітку минулого року. Водночас зарекомендувала себе широким спектром сучасних рішень у сфері інформаційних технологій.

Для приватного користування, комерційних та некомерційних організацій Мукачева провайдер, зокрема, пропонує послуги з підключення Інтернету, цифрового телебачення та відеоспостереження. У компанії досить приємне співвідношення ціна-якість. До прикладу, вартість Інтернету коливається від 100 до 250 гривень, а швидкість від 25 MB/s до 200 MB/s.

При цьому, підключення відбувається за сучасними технологіями та на швидкості до 1 Гбіт/с.

У «Mukachevo Online» кажуть, працюють за принципом «Користуйтесь тільки найкращим». А своїми перевагами називають:

  • відмінну якість зв’язку та високу швидкість приймання/передачі інформації. Відповідно, працювати з великими обсягами інформації комфортніше;
  • цілодобовий доступ до Інтернету, без урахування прийнятої/відправленої інформації;
  • бюджетні, гнучкі тарифи та різноманіття бонусів і акцій;
  • оперативну обробку абонентських запитів та технічну підтримку.

Зараз у провайдера діє акція «1=4» - тобто, при підключенні Інтернету абонент платить за перший місяць користування, а наступні три отримує безкоштовно. А пенсіонерам та багатодітним родинам «Mukachevo Online» надає знижку 20% на будь-який тарифний план.

Крім звичного підключення, компанія пропонує ряд послуг преміумкласу: покриття Wi–Fi мережею квартир великої площі й нестандартного планування, підключення систем контролю доступу, відеоспостереження та видалене сховище да архіву, персональне обслуговування, тощо.

Телебачення у компанії «Mukachevo Online» передається у цифровому форматі. Крім того, його можна переглядати на будь-якому пристрої: від звичайного телефону до різноманітних телевізорів та приставок. Цифровий формат є сучасною заміною кабельному, яке здає позиції на ринку. Крім того, він дає змогу суттєво зекономити на підключенні.


Офлайн компанію можна знайти у Мукачеві на вулиці Росвигівській, 7а. Крім того, «Mukachevo Online» мають свій сайт та акаунти у соцмережах. На ваш дзвінок чекають за телефоном: +38 050 96 08 777.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також