Мукачівцям розповіли про переваги створення ОСББ (ВІДЕО)

10
5

Господарювати ефективніше. У Мукачеві активно об’єднуються в ОСББ.

Аби роз’яснити, які переваги від створення таких об’єднань, в мікрорайонах міста проводять зустрічі.

Більше про це - у сюжеті М-студіо.

Коментарі

М
Мукачево

Тут є і плюси і мінуси. Мінус - одні будуть постійно платити,інші- неплатити. Що тоді робити сумлінним платникам із боржниками?

З3
Закарпатська 39

Бог би побив ту владу і тих чортів шо у ниї кормляться. У нас створили Осбб і вже місяць без світла сидемо бо електрики счет виставили а платити нікому бо люди думали шо то задарь буде все.. А прорвало трубу і никому діла ниє до того. Позвонила у сервіс на аварійку а они не йдуть а до голови осбб отправляють а він на море поїхав... Чорти!!!

С
саня

"учите матчасть" как говорил класик

1
1111

Ви або тупі або такі народилися..... Постійно говорите про БАЛАНС.... яке відношення має баланс до ремонтів і відповідальності за стан будинку??? Юрист барви на телебаченні маразм ніс про баланс в ітв сервісі також про баланс говорять... Баланс це форма бухгалтерської звітності, яка показує у грошовому виразі стан господарських засобів за їх складом і використанням, джерелами надходження та призначення на певну дату. Має форму таблиці, яка складається з двох частин активу і пасиву.

В
варіські

сесе БЕ-БЕ, лем із нашима людьми создавати. троє платять - двадять - нєт. НО ТА Й ПООНАДЖТЕСЯ ПАК... ліпше би ся за свої СЕРВІСИ узяли...

Читайте також